Bureau accessoires

U heeft uw nieuwe bureau bijna helemaal naar smaak samengesteld? Maak uw werkplek helemaal af met speciale bureau accessoires voor de juiste ergonomische afstelling, of gewoon meer naar uw smaak.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U heeft uw werkplek nu bijna volledig op orde, maar heeft nog wel last van de ruimte die de monitoren, kabels en computer innemen op uw bureau? Heeft u dan wel eens aan speciale monitorarmen gedacht, of kabelmanagement? Hiermee kunt u de schermen op de juiste hoogtes en afstanden instellen en heeft u ook geen kabels meer die overal hangen en u er in verstrengeld kan raken!

Ergonomische hulpmiddelen

Met het juiste bureau en geschikte stoel bent u of uw medewerker op de juiste weg wat betreft een ergonomische werkplek, maar is het nog niet helemaal compleet. Bij beeldschermwerk via de laptop of vrijstaande monitoren zijn er diverse accessoires van belang voor een ergonomisch goede werkhouding.

Een zit sta verhoger, monitorarm of laptopstandaard kan gebruikt worden voor het op ooghoogte plaatsen van een beeldscherm. Zo zet u alles op de juiste manier neer en krijgt u de juiste werkhouding.

Bureau accessoires: verbeter uw werkplek

Met behulp van bijvoorbeeld kabelmanagement, een CPU houder of een aparte monitorarm zorgt u voor een opgeruimder bureau, maar ook voor een ergonomische werkplek. Monitorarmen kunnen op de juiste hoogte ingesteld worden en scheelt weer boeken onder uw beeldscherm of speciale verhogers die ruimte innemen. Hierdoor kan personeel ook nog voorzien worden van extra bureauruimte. En zeg nu zelf, een leeg bureau geeft toch meer rust?

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop