Gestoffeerde bureauschermen

Voor het creëren van een rustige werkplek zijn gestoffeerde bureauschermen de ideale oplossing. De bureau opzetwanden zijn eenvoudig met bureauklemmen of voetjes op het bureau te plaatsen, waarbij het niet nodig is gaten te boren of het bureaublad op een andere manier te beschadigen. Bekijk snel ons scherp geprijsde aanbod online.

Bent u op zoek naar akoestische bureauschermen. Kijk dan hier!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Meer privacy op kantoor

Met de gestoffeerde bureauschermen van Via-Direct profiteert u van rust en privacy op de werkvloer. Door het plaatsen van deze bureauschermen creëert u een rustige werkplek en heeft u geen last dat anderen op uw beeldscherm meekijken. Met behulp van bevestigingsklemmen of voetjes kunt u de bureauschermen makkelijk op het bureau bevestigen. Afhankelijk van het type bureauscherm bestelt u de juiste klemmen of voetjes.

Akoestische bureauschermen en volledige geluidsabsorptie

Indien u de akoestiek binnen uw kantoorruimte wenst te verbeteren is de aanschaf van akoestische bureauschermen een perfect idee. Deze bureauschermen beschikken over geluidsabsorberende eigenschappen en zorgen ervoor dat u de werkplekken kunt afschermen en geen hinder ondervindt van telefonerende collega's. Voor een optimale akoestiek adviseren wij om verschillende akoestische oplossingen aan te schaffen. De combinatie van een akoestisch hangpaneel, akoestische loungebank en akoestische plantenbak zorgt uiteindelijk voor een volledige geluidsabsorptie. Voor een complete thuiswerkplek is de aanschaf van een 3D bureauscherm of akoestische studio van gerecycled materiaal een uitstekende keus. De akoestische studio is gemaakt van PET-vilt met een geluiddempend effect en brandvertragende werking. Dit gestoffeerde scherm kan ook als prikbord fungeren. De studio plaatst u eenvoudig om uw bureau of thuiswerkplek

Verschillende maten en schermopstellingen

Bij Via-Direct vindt u uiteenlopende bureauschermen van stof. Wij bieden L-vormige scheidingspanelen, bureauschermen in hoekopstelling en doorstekende bureauschermen met bevestigingsklemmen. Het Nederlandse merk Dutchcreen levert bijvoorbeeld bureauschermen met een handige magnetische koppeling en schermen met wielen/voeten. De verschillende maten en stofkleuruitvoeringen van de bureauschermen van merken als Dutchcreen, Rex en Caimi maken het makkelijk om uw bureauscherm af te stemmen op uw huidige kantoorinrichting. Bovendien vormen de bureauschermen een belangrijk element voor het inrichten van flexwerkplekken in het 1,5 meter kantoor.  

Vrijblijvende offerte en advies

Heeft u het passende bureauscherm voor het afschermen van uw werkplek al gevonden? Of heeft u graag deskundig advies bij het kopen van een bureauscherm? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies op maat online of in onze showroom. Vraag online een vrijblijvende offerte aan indien u meerdere bureauschermen online wenst te bestellen.

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop