Topstar

Innovatieve producten, individueel afgestemd op de gebruiker

Sinds 1976 worden er in Langenneufnach tot 10.000 stoelen per dag geproduceerd. Alles "Made in Germany", verdeeld over 5 verschillende productielijnen.

Topstar streeft er naar om al hun stoelen, waaronder HomeOffice draaistoelen, of professionele en multifunctionele bureaustoelen dagelijks op tijd wereldwijd te verzenden via een betrouwbaar logistiek systeem.

Topstar ontwikkeld voortdurend nieuwe, innovatieve producten die worden ontworpen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en ontwikkelaars. Alle stoelen worden uitvoerig getest volgens de strengste kwaliteitsnormen in het testlaboratorium. Dit stelt Topstar ons in staat om betrouwbare en hoogwaardige productseries te garanderen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Topstar Sitness - Altijd in beweging

Bij Sitness zijn de stoelvoet en de zitting dynamisch met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een compleet nieuw zitgevoel waarbij de rugspieren permanent worden geactiveerd, getraind en opgebouwd - op zichzelf! Zitstoelen en stoelalternatieven trainen je rug en rug. Ze verlichten de tussenwervelschijven en hebben permanente bewegingsvrijheid. Bovendien wordt tijdens het zitten de bloedcirculatie gestimuleerd, wordt het concentratievermogen verbeterd en neemt de bereidheid om te presteren toe. Dit alles zorgt voor een compleet nieuw zitgevoel.

SITNESS BEWEEGT!

Elke persoon brengt meer dan 10 uur per dag door in een zittende houding. Besteed dan ook geen tijd aan slechte stoelen, want dat leidt tot een verkeerde houding en rugpijn. De gepatenteerde zittechniek in de bureaustoelen van Topstar zorgt voor driedimensionaal zitten en houdt u in beweging, zelfs als u zit. De bewegingsvrijheid in elke richting zorgt voor een actievere zit, waarbij je onbewust je rugspieren traint en zo rugpijn voorkomt.

De voordelen van Sitness?

  • Traint de rug en wervelkolom
  • Verlicht de tussenwervelschijven
  • Gegarandeerd vrij verkeer
  • Stimuleert de bloedbaan
  • Verbetert de concentratie
  • Verhoogt de gereedheid van de prestaties

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop