Bisley

Bisley, een merk dat staat voor vernieuwing en innovatie. Bisley heeft verandering altijd omarmd. Al meer dan 80 jaar beantwoorden zij aan de behoeften van onze tijd met praktische oplossingen die een positief verschil maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-48 van 91

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kwaliteit

Het leven is misschien onvoorspelbaar, maar één ding waarop u kunt rekenen, is een Bisley-product. Met precisie ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan, zal hij net zo hard blijven werken als de eerste dag dat je hem kreeg. Dat is waarom, als het gaat om het creëren van werkomgevingen, Bisley de naam is waar mensen naar toe gaan voor kwaliteit waarop ze kunnen vertrouwen.

Groene Materialen

Staal
Bisley begrijpt als geen ander hoe zij het beste uit dit prachtige materiaal kunnen halen. Met behulp van de meest geavanceerde machines en verfapparatuur is Bisley in staat om de grenzen te verleggen en baanbrekende ontwerpen te creëren die onze klanten van dienst zijn - vandaag en morgen.

Staal en Bisley gaan hand in hand. Zo staat Bisley voor een duurzame onderneming.
Staal is recyclebaar, licht in gewicht en verliest staal zijn kwaliteit niet na het recycelen.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop