Luxe bureaustoel

Bureaustoelen saai, degelijk en zonder uitstraling? Als u op zoek bent naar een uitdagende, moderne bureaustoel is een design bureaustoel een uitstekend alternatief! Design bureaustoelen besteden veel aandacht aan uiterlijk en vormgeving. Deze stoelen wijken af van de gebaande paden en onderscheiden zich middels een speels karakter. Via-Direct heeft een prachtige selectie design bureaustoelen voor u samengesteld en biedt uitgebreide keuze wat betreft kleuren en andere opties. Bekijk snel ons ruime aanbod design bureaustoelen of stel uw vraag aan een van onze medewerkers. Een aantal modellen staan in onze showroom in Soest en kunt u geheel vrijblijvend uitproberen. Het is ook mogelijk dat we bij u op kantoor langskomen met een aantal stoelen die u uitgebreid kunt testen met uw collega's.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design bureaustoelen

Bureaustoelen saai en zakelijk? Probeer dan eens een design bureaustoel. Design bureaustoelen onderscheiden zich van 'gewone' bureaustoelen middels de moderne, stijlvolle uitstraling. Helaas gaat design vaak gepaard met een flink prijskaartje. Daarom heeft Via-Direct een betaalbare selectie voor u samengesteld, zonder daarbij in te leveren aan kwaliteit en uitstraling. 

Luxe design bureaustoel voor vrouwen

Gewone bureaustoelen houden geen rekening met vrouwelijke anatomie en worden ontwikkeld voor de gemiddelde man. Hierdoor zijn reguliere zitvlakken van bureaustoelen niet altijd comfortabel om heel lang op te zitten. Het bekkengebied van de vrouw is namelijk flink anders, right ladies? De Lady Sitness Deluxe brengt daar verandering in. Het zitvlak is anders ontwikkeld waardoor de ondersteuning van het bekkengebied beter is.  

En nu denkt u 'moeten vrouwen nu echt een andere stoel, is dat niet vrouwonvriendelijk of raar?'. En heel eerlijk: een paar vrouwelijke collega's vonden dat ook. Totdat ze de stoel een dagje uitprobeerden. Dus we moeten u daar ongelijk in geven: de stoel maakt namelijk wel degelijk verschil. Onze vrouwelijke collega's geven aan dat ze meer ontspannen zitten en geen reguliere bureaustoel meer willen. De Lady Sitnnes is een stoel die u moet proberen om echt verschil te merken, dus kom vooral proefzitten in de showroom in Soest! 

Materialen luxe stoelen

Onze design bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals hoogwaardig Italiaans kunstleer en gedetailleerd afgewerkte chromen frames. De design bureaustoelen kunnen vrijwel allemaal in verschillende leerkleuren worden besteld / samengesteld. Daarnaast zijn veel modellen uitgerust met zachte zwenkwielen, ideaal voor een harde ondergrond. 

Deskundig advies over luxe bureaustoel

Twijfelt u over de aanschaf van een design bureaustoel of weet u niet precies welke model / type het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder met het uitzoeken van een goedkope design bureaustoel. In onze showroom in Soest staan een aantal populaire modellen die u geheel vrijblijvend kunt uitproberen. 

We zijn eenvoudig te bereiken per mail via [email protected], of telefonisch: 035 623 4477 (NED) of 03 226 5433 (BE).

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop