Bureaufietsen

Wilt u actiever en gezonder leven en heeft u na werktijd geen tijd of energie meer om naar de sportschool te gaan? Een bureaufiets is dan een goede oplossing voor u. De ergonomische fiets laat u sporten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden achter het bureau. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die voldoende bewegen tijdens de werkuren scherper en productiever zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel met fiets

Een bureaufiets, ook wel deskbike genoemd, geeft u de optie tijdens uw werkdag actiever te zien. In combinatie met uw zit-sta bureau en uw ergonomische bureaustoel, zorgt u dagelijks voor de aangeraden afwisseling in het staan, zitten en fietsen; goed voor uw lichaam en goed voor uw geest.

Voordelen fiets voor onder bureau

  • Meer lichaamsbeweging.
  • Minder ziekteverzuim en gezondheidsklachten; dus goed voor lichaam en geest.
  • Bevordert de werksfeer.
  • Gebruiksvriendelijk.

1 bureaufiets kan meerdere medewerkers laten bewegen

Doordat de fiets gemakkelijk te verplaatsen is en de fiets naar persoonlijke wensen ingesteld kan worden, zoals hoogte en tegendruk, kan zowel uw collega, baas of stagaire er prima gebruik van maken. Kunt u even uitrusten van de lange fietstocht.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop