Budget bureau

Een nieuw bureau, simpel en functioneel. Dat zijn onze budget-bureaus. De tijd die u achter het bureau zit is relatief kort of u heeft geen behoefte aan allerlei luxe toevoegingen. Daarom hebben wij voor u een assortiment budgetbureaus ter beschikking gesteld. Deze werkplekken hebben een aantrekkelijke aanschafprijs en zijn van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit rechte en hoekbureaus met een T- of N-poot. Liever een hoekbureau? Ook deze hebben wij voor u ter beschikking.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

T-poot of N-poot

Een T-poot is een bureaupoot die lijkt op een omgekeerde T. Dit onderstel wordt vaak gekozen door werknemers die erg gesteld zijn op hun beenruimte. Door de open zijkanten kunt u gemakkelijker met uw stoel heen en weer schuiven en draait u gemakkelijk onder uw bureau vandaan. De N-Poot, ziet eruit als de schrijfletter N en is een zeer stabiele poot. Het voordeel van dit onderstel is dat er gemakkelijk een ladeblok onder het bureau geplaatst kan worden en u nog steeds genoeg beenruimte behoud. Wilt u aan deze bureaus ergonomisch werken? Dat is mogelijk met een ergonomische stoel en deze tips.

Onze kwaliteit

Omdat wij graag met u meedenken bieden wij meerdere soorten bureaus aan in onze webshop. Zit uw bureau niet tussen de budget-bureaus bekijk dan ook eens onze ander bureau categorieën. Wij helpen u graag dus neem gerust contact met ons op, dan vinden we samen het juiste bureau voor u.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop