Stapelbare kubus lockers

Ben je op zoek naar een compact opbergsysteem voor je klanten, gasten of personeelsleden? Dan zijn onze ‘cube lockers Beta’ een prima uitkomst! Deze kubusvormige lockers nemen weinig ruimte in beslag, zijn stapelbaar en naar wens uit te breiden in hoogte of breedte. De compacte mini lockers zijn multi inzetbaar en worden veelal gebruikt door kantoren, horecagelegenheden en onderwijsinstellingen. De stapelbare kubus kluisjes zijn modulair van karakter en kunnen daarom prima meegroeien met de opslagbehoefte van je bedrijf of organisatie. Zo kun je beginnen met een paar kubus kluisjes die je gaandeweg uitbreidt. Cube lockers Beta kunnen per stuk besteld worden en worden binnen een week geleverd. 

Makkelijk te plaatsen

Cube Lockers Beta zijn - zoals de naam al zegt – kubusvormig. Een perfecte kubus is een zeshoek met gelijke afmetingen van elke dimensie. Onze Beta kubus lockers zijn in drie verschillende groottes verkrijgbaar:

  • H30,5 x B30,5 x D30,5cm
  • H38 x B38 x D38cm
  • H45 x B45 x D45cm
 

De kleinste uitvoering wordt vooral gebruikt voor het opbergen van kleine persoonlijke eigendommen, zoals sleutels, mobieltjes, portemonnees, enz. De middelgrote uitvoering is daarnaast ook geschikt voor notebooks en kleine laptops, terwijl de grootste uitvoering van 45x45x45 ook gebruikt kan worden om grotere laptops - bijvoorbeeld “17 - in te bewaren. De Beta kubus lockers worden daarom vaak gebruikt door bedrijven en organisaties met veel flexwerkplekken waar men opslag nodig heeft voor digitale apparaten. De mini lockers zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk verplaatst worden naar een nieuwe ruimte. Daarnaast zijn de lockers verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren om ze goed te laten aansluiten bij de rest van het interieur. Voor meer minilockers in andere maten, kleuren en uitvoeringen geschikt voor telefoons, portemonnees en sleutels kijk naar ons uitgebreide selectie kleine lockerkasten.

Stevig en veilig

De Cube Lockers zijn gemaakt van staal en mooi afgewerkt met een krasvaste coating. De minilocker is verstevigd en het cilinderslot sluit goed af, zodat spullen met veilig zijn opgeborgen. De kubus lockers zijn leverbaar met of zonder sokkel, waarmee de onderste kubus stabiel op een plint staat. De mini lockers zijn gemakkelijk aan elkaar bevestigen, zowel zijdelings als ruggelings en op die manier jouw ideale opstelling vormen. Denk bijvoorbeeld aan een schuine wand, waar je de mini lockers trapsgewijs langs kunt plaatsen. Omdat de deuren zijn voorzien van geluidsdempers hoef je niet te vrezen voor geluidsoverlast. Bij ieder kluisje ontvang je 2 sleutels, zodat je de reservesleutels apart kunt bewaren. Andere sloten zoals pandsloten, cijfersloten of pincodesloten zijn mogelijk. De kubus lockers worden binnen 2 tot 5 dagen geleverd met 2 jaar garantie. Heb je grote aantallen nodig? Vraag dan even online een offerte aan!

Op zoek naar wat grotere metalen lockerkasten met bijvoorbeeld 5, 10 of 15 deuren? Deze vind u hier.