Nieuwe website via-direct

Welkom op de vernieuwde website van Via-Direct.nl! Wij bieden alles voor kantoorinrichting vanaf nu aan vanuit ons eigen label.

Uiteraard blijven onze websites voor ArchiefkastenDirect, BureausDirect, KantoorstoelDirect LockersDirect en ScheidingswandenDirect te benaderen, alleen zult u direct onder de betreffende hoofdcategorie uitkomen.
Zoals grote websites ook om zijn gegaan naar slechts 1 domein hebben wij dezelfde strategie voor ogen. Dit alles om u nog beter van dienst te zijn!

Alles bij 1 aanspreekpunt!

U hoeft niet meer continu op zoek te gaan naar speciale websites die alleen maar bureaus of lockers hebben, vanaf nu kunt u eenvoudig in 1 webshop terecht. Uw voordelen

  • Schaalvoordeel,
  • Snellere levertijden
  • Aantrekkelijkere prijzen
  • Alles bij 1 aanspreekpunt en toegewezen specialist

Eenvoudig uw kantoorinrichting compleet maken

De komende weken gaan wij er alles aan doen om producten nog beter op elkaar aan te laten sluiten en complete kantoorinrichting sets voor u samen te stellen.

Want wanneer men praat over ergonomische werkplekken, dan heeft u niet alleen te maken met een nieuwe kantoorstoel, maar kan het ook zomaar zijn dat u akoestische bureauschermen nodig heeft.

 KitchenettesDirect.nl

Voor complete keukens of de mooiste kitchenettes verwijzen we u graag door naar onze website KitchenettesDirect.nl. Hier vindt u het grootste aanbod tegen de beste prijs.