Toebehoren

In de webshop van ScheidingswandenDirect bestelt u eenvoudig en snel online scheidingswanden voor kantoor of callcenter. Om de scheidingswanden te plaatsen, kunt u in de webshop ook klemmen, wielen en voeten kopen voor de scheidingswanden. De bijpassende accessoires vindt u ook bij het product op de productpagina. De accessoires worden direct vanuit de fabriek geleverd en zijn altijd op voorraad.

Kies uw toebehoren per merk:

 

Alle toebehoren voor akoestische scheidingswanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De klemmen en steunen voor scheidingswanden op kantoor zijn van hoge kwaliteit. Deze accessoires zorgen ervoor dat u de scheidingspanelen op de juiste manier plaats en dat de scheidingswanden stevig staan. Met de klemmen zet u de scheidingswanden eenvoudig vast aan bureaus. Deze klemmen bevestigt u tussen de bureaus.

De wielen maken de scheidingswanden makkelijk verrijdbaar. Met een sokkel plaatst u scheidingspanelen eenvoudig op uw bureau. De klemmen en steunen voor scheidingswanden zijn te bestellen in verschillende kleuren en materiaal. U koopt de wielen altijd per set van 4 wielen. Voor elke mobiele scheidingswand heeft 4 wielen nodig. Voor gekoppelde scheidingswanden zijn stabilisatiepoten, klemmen of wielen nodig.

Heeft u vragen over de wielen of klemmen voor scheidingswanden? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Nederland tel. 035 - 623 4477 of België tel. 03 226 5433.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden