Mobiele wanden

Mobiele scheidingswanden zijn ideale oplossingen voor een tijdelijke afscherming van werkplekken. Tevens handig om te gebruiken als scheidingswand voor looproutes. In ons assortiment vind u transparante wanden of mogelijkheden gewone scheidingswanden om te toveren tot verrijdbare alternatieven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verrijdbare scheidingswanden

Wanneer een scheidingswand te verrijden is dan kunt u eenvoudig een afscheiding maken in een ruimte, tussen werkplekken of op drukke locaties. De divider is dan snel te verplaatsen of in te zetten wanneer gewenst. 

Wanneer u op een andere locatie hinder ondervind, dan kan de scheidingswand dus op een andere plek neergezet worden, zonder dat u hier bijvoorbeeld een hele werkplek voor hoeft om te bouwen. En is de scheidingwand niet meer nodig? Dan is deze eenvoudig op te bergen

Wielen voor scheidingswanden

Het is ook mogelijk om losse wielen aan te schaffen voor een bestaande scheididngswand. Hiermee maakt u deze ook ineens mobiel en multi-inzetbaar.

Advies over scheidingswanden

Heeft u meer informatie nodig over het nut van verrijdbare of akoestische scheidingswanden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met bijvoorbeeld het uitzoeken van een akoestisch plan of tijdelijke mobiele scheidingswanden.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden