Plexiglas scheidingswanden


Ontdek transparante scheidingswanden, ook wel plexiglas scheidingswanden of kuchschermen om uw klanten, patiënten of uw collega’s beschermen tegen bacteriën en virussen. De plexiglas scheidingswanden zijn makkelijk schoon te maken en hebben als groot voordeel dat medewerkers of collega’s elkaar wel kunnen zien. Neem een kijkje in onze webshop en bestel de transparante scheidingswand snel en makkelijk online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Belangrijkste voordelen acrylglazen scheidingswanden

Een transparante, acryl glas scheidingswand plaatst u gemakkelijk tussen stoelen, banken, werkplekken of looproutes in een wachtkamer, kantoor of winkel. De hoge wanden zijn leverbaar in verschillende maten en goed, hygiënisch, schoon te maken. Met deze hoge, transparante wanden biedt u iedereen een hygiënisch en beschermde omgeving.

We sommen de voordelen hieronder nog eens op:

  • Elke willekeurige plek kan afgesloten worden voor overdracht van virussen en bacteriën via de lucht.
  • Makkelijk hygiënisch te reinigen.
  • Gebruikte materialen zijn sterk en licht in gewicht.
  • Behoudt van open uitzicht en de lichtinval.
  • De wanden kunnen vrijstaand, gekoppeld of verrijdbaar geplaatst worden.

Combineer met bureau veiligheidsschermen

Wilt u ook veiligheidsschermen op de werkplekken plaatsen? Dan zijn de bureau veiligheidsschermen een zeer goede aanvulling op plexiglas scheidingswanden. Door verschillende montage opties kunnen de veiligheidsschermen op elk bureau of vergadertafel worden geplaatst.

Hygiënische en veilige omgeving inrichten

Een kantoor, wachtkamer of winkel hygiënisch inrichten zodat de kans op besmettingen van virussen en bacteriën afneemt, kan uitdagend zijn. Er zijn vele oplossingen en combinatie oplossingen mogelijk om dit voor u te realiseren. Lees ons blog ‘7 tips voor de inrichting van flexwerkplekken in het 1,5 meter kantoor’ eens door of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Scheidingswanden van glas en hout

Voor een zakelijke look zijn de scheidingswanden van hout & glas een hele mooie optie. Het hout zorgt voor een luxe uitstraling. De scheidingswanden van acrylglas kunnen de werknemers elkaar nog steeds aankijken en behoudt u het open uiterlijk van de kantoortuin.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden