Scheidingswanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een scheidingswand wordt – zoals het woord 'scheiding' al zegt – gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en worden o.a. veel gebruikt door bedrijven met grote kantoortuinen, scholen en ziekenhuizen. De verplaatsbare scheidingswanden die wij aanbieden zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk aan elkaar gekoppeld worden om zodoende complete (hoek)opstellingen te vormen middels een magnetische koppeling of montage setje. Dankzij het geringe gewicht kunnen de mobiele scheidingswanden na gebruik weer eenvoudig verplaatst worden naar bijvoorbeeld een magazijn.

Scheidingswand kantoor

Scheidingswanden op kantoor worden vaak gebruikt om tijdelijk of permanent een ruimte af te scheiden, zodat men rustig kan overleggen, vergaderen of presenteren.  De wand kan op kantoor ook een andere functie vervullen door 'm tussen twee bureaus te plaatsen en hierdoor een prikkelarme werkomgeving te creëeren zodat  werknemers zich goed kunnen concentreren. Deze oplossing is zeer geschikt voor werkplekken waar veel gebeld wordt gedurende de werkdag. Voor callcenters bieden we ook complete callcenter opstellingen met of zonder akoestische eigenschappen.

Voordelen scheidingswanden

  • Flexibel in gebruik, koppel eenvoudig meerdere wanden aaneen.
  • Makkelijk plaatsen en verplaatsen.
  • Keuze uit verschillende materialen: stof, hout, metaal en acrylglas. (of een combinatie van deze materialen)
  • Verschillende onderstellen mogelijk (lage/hoge wielen of voetstandaard)
  • Standaard in verschillende hoogtes en breedtes leverbaar. (Neem voor maatwerk contact met ons op)

Materialen scheidingswand: akoestisch, hout of acrylglas

Bij ScheidingswandenDirect kiest u zelf het soort materiaal waaruit uw scheidingswand bestaat. Zo bieden wij gestoffeerde scheidingswanden die in veel verschillende kleuren leverbaar zijn. Zeer geschikt voor kantoren die graag scheidingswanden plaatsen die goed aansluiten bij de stijl en inrichting van het bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mobiele scheidingswanden van hout (melamine afgewerkt) en scheidingswanden van acrylglas. Deze typen scheidingswanden zijn eenvoudig af te nemen en schoon te maken en derhalve zeer geschikt voor omgevingen waar men extra rekening moet houden met hygiëne, zoals ziekenhuizen en scholen. Wij bieden ook gecombineerde kantoorschermen aan waarvan de onderkant uit hout en de bovenkant uit acrylglas bestaat. Op deze manier kunt u een ruimte netjes afscheiden, zonder daarbij al het contact te verliezen met collega’s of klanten. Een goede uitkomst voor bedrijven of instellingen met een open karakter.

Projectadvies of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar meerdere mobiele scheidingswanden voor kantoor-of projectinrichting of heeft u andere vragen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Wanneer u meerdere kantoorschermen wilt bestellen en uw keuze al heeft gemaakt, adviseren wij om een offerte aan te vragen. Wij zullen u dan een scherp, passend aanbod doen.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden