Plexiglas bureauschermen

Om veilige werkplekken te creëren zijn plexiglas bureauschermen de perfecte oplossing. Bij Via-Direct vindt u bureauschermen uit gehard glas en acryl glas in verschillende afmetingen. Ontdek al onze kuchschermen online en shop het gewenste plexiglas bureauscherm voor een veiligere werkomgeving bij Via-Direct.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas bureauscherm als afscheiding

Voor het herinrichten van uw huidige kantoor naar een 1,5 meter kantoor zijn plexiglas bureauschermen ideaal. Met een plexiglas bureauscherm creëert u een solide afscheiding tussen de bureaus in een drukke kantoortuin. De spatschermen oftewel kuchschermen zijn makkelijk tussen de werkplekken te plaatsen. Op deze manier zijn uw medewerkers verzekerd van een veilige werkplek. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar transparante bureauschermen zijn er twee varianten te kiezen: acryl glas en gehard glas. De verschillen tussen deze twee typen beschrijven wij hieronder.       

Bureauscherm acryl glas en gehard glas

Acryl glas is gemaakt van kunststof en gehard glas is vervaardigd uit glas. Beide vormen hebben voor- en nadelen. In onze blog ‘Verschil tussen gehard- en plexiglazen scheidingswanden’ vindt u meer informatie over deze twee materialen.

De glazen bureauschermen van Seco zijn makkelijk schoon te maken en met klemmen of voetjes op uw kantoorbureau of duo-bureau te bevestigen. Via-Direct biedt glazen bureauschermen in verschillende afmetingen. Hierdoor is er altijd en voor elk bureau een passend bureauscherm te vinden. Wanneer u kiest voor transparante bureauschermen van plexiglas zijn de Dutchcreen schermen bij uitstek geschikt. Deze schermen kunt u makkelijk zelf op een zit-sta bureau of kantoorbureau monteren. De bureauschermen van Dutchcreen worden inclusief hoogwaardige klembeugels geleverd.   

Voordelen van plexiglas scheidingswanden

  • De werkplek kan worden afgesloten en voorkomt verspreiding van virussen en bacteriën via de lucht.
  • Makkelijk hygiënisch te reinigen.
  • Gebruikte materialen zijn sterk en/of licht in gewicht.
  • Omdat de kuchschermen transparant zijn behoud u het open uitzicht.
  • Door verschillende montage opties kunnen de veiligheidsschermen op elk bureau of vergadertafel worden geplaatst.

Verrijdbare en transparante kuchschermen

Zoekt u verrijdbare veiligheidswanden of hoge transparante kuchschermen? Acryl wanden zijn ook als hoge scheidingswand leverbaar. Met de hogere kuchschermen kunt u een grote ruimte verdelen in meerdere kleine ruimtes of u plaatst de hogere scheidingswanden voor het creëren van een looproute in uw kantoorpand. Heeft u vragen over onze plexiglas bureauschermen? Of heeft u advies nodig bij het kiezen van gestoffeerde, houten en glazen bureauschermen? Neem vrijblijvend advies met ons op. U kunt ons bereiken op Nederland tel. 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433. Voor een complete projectinrichting vraagt u online een gratis offerte op. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via ons contactformulier.

 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden