Glazen bureauschermen

Bent u op zoek naar een glazen of transparante scheidingspaneel? Bij Via-Direct vindt u diverse scheidingspanelen van glas en acrylaat. De glazen bureauschermen zijn eenvoudig te monteren en hygiënisch schoon te houden. Een glazen bureauscherm is onmisbaar in het nieuwe 1,5 meter kantoor. Bekijk ons gehele assortiment en bestel uw scheidingswand voor de scherpste prijs bij Via-Direct kantoormeubelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Montage glazen bureauscherm

Als specialist in innovatief kantoormeubilair en akoestische oplossingen biedt Via-Direct een ruim aanbod glazen bureauschermen. Van het merk Rex vindt u bij ons glazen scheidingspanelen met een bijgeleverde montage set. De scheidingspanelen van Rex zijn zeer stabiel en eenvoudig te assembleren in verschillende hoek-/ opstellingen. Met behulp van bevestigingsklemmen zijn de wanden makkelijk en snel op elk bureau te monteren. Een bevestigingsklem of sokkel zorgt voor een stevige bevestiging van de scheidingswanden aan de bureaus. Deze klemmen en sokkels kunt u eveneens in onze webshop bestellen.

Transparante en veilige werkplek

Onze glazen scheidingspanelen zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden. De scheidingspanelen plaatst u eenvoudig op kantoor en/of tussen bureaus. Op deze manier creëert u rustgevende flexwerkplekken en overzichtelijke ruimtes binnen een drukke kantoortuin. De glazen scheidingswanden zorgen voor een veilige werkplek en een vrij uitzicht op de gehele werkvloer. Uw medewerkers kunnen veilig aan het werk zonder dat zij zich geheel afgesloten voelen.

De glazen bureauschermen van Seco koopt u in verschillende maten en zijn voorzien van een aluminium frame. Het geharde glas van de Seco scheidingswanden is antistatisch, volledig recyclebaar en makkelijk schoon te maken. Nog een voordeel is dat u op gehard glas met whiteboard stiften kunt schrijven. Ideaal om kleine notities te noteren. Wanneer u voor extra gemak en comfort kiest zijn de transparante bureauschermen van Dutchcreen een perfecte keus. Deze schermen komen als kant en klaar pakket en zijn makkelijk met de bijgeleverde klembeugels zelf te monteren op uw zit-sta bureau of kantoorbureau. Kortom; met glazen bureauschermen creëert u snel flexwerkplekken in het huidige tijdperk, Het Nieuwe Werken.

Vrijblijvende offerte en advies

Deze glazen bureauschermen zijn eenvoudig te plaatsen en aan elkaar te koppelen. Heeft u nog vragen over onze glazen scheidingswanden? Of wenst u gestoffeerde, of houten scheidingwanden in uw kantoorruimte te plaatsen? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel voor Nederland tel. 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433. Indien u meerdere bureauschermen wenst te bestellen en hulp nodig heeft bij een projectinrichting zijn wij u eveneens graag van dienst. Vraag online vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het contactformulier.

 

 

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden