Bureauschermen

Bureau scheidingswanden voor uw werkplekken online kopen? Bestel uw bureauschermen eenvoudig online. Alle scheidingspanelen zijn eenvoudig te monteren met bevestigingsklemmen of los op de bureaus te plaatsen op voetjes. U hoeft dus geen gaten te boren in uw bureaubladen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glazen bureauscherm Seco 90cm - transparant - verhoogt in profiel
  Seco glazen bureauscherm 90cm - transparant - verhoogd frame
  Speciale prijs € 210,54 € 174,00 Adviesprijs € 264,99 Vanaf € 185,13
  Meer
 2. Glazen bureauscherm Seco 100cm - transparant - op voet in het wit
  Seco glazen bureauscherm 100cm - transparant - met voet
  Speciale prijs € 152,46 € 126,00 Adviesprijs € 191,18 Vanaf € 131,89
  Meer
 3. Wit frame met transparant kuchscherm Seco
  Nieuw
  Seco glazen bureauscherm 107cm - transparant - met koppelsysteem
  Speciale prijs € 358,16 € 296,00 Adviesprijs € 450,12 Vanaf € 262,57
  Meer
 4. Dutchcreen Complete set van transparante bureauschermen
  Dutchcreen transparante bureauschermen Kant & klaar pakket - H75cm
  Speciale prijs € 637,67 € 527,00 Adviesprijs € 785,29
  Meer

Bureau scheidingswanden voor bureauopstellingen

Met een bureauopstelling die bestaat uit 2 of meer bureaus bespaart u al snel een hoop ruimte en zijn collega’s altijd in de buurt als er overlegd of snel geschakeld moet worden. Super handig! Toch kan het ook nadelig uitpakken wanneer u kijkt naar rust en privacy voor werknemers (en dus uiteindelijk job satisfaction). Veel werknemers (of bepaalde functies) zijn namelijk gebaat bij wat meer afsluiting van alles dat er gaande is op de werkvloer. Continu geconfronteerd worden met geluiden en bewegingen van collega’s kan als zeer hinderlijk worden ervaren en zal in veel gevallen niet leiden tot een hoge arbeidsproductiviteit. Om toch rustige werkplekken te creëren aan bureau-eilanden kan men gebruik maken van bureauschermen scheidingswanden. Op deze manier worden zowel visuele als akoestische prikkels sterk verminderd en zal er een rustige werksfeer ontstaan. Voor bureauopstellingen in grote open kantoorruimtes kunt u ook kiezen voor akoestische bureauschermen. Deze schermen hebben een kern die bestaat uit geluiddempende vulling, waardoor de akoestiek rondom de bureauopstelling sterk zal verbeteren. Gestoffeerde bureauschermen bestaan bijna compleet uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. De bureauschermen van Buzzispace gaan nog een stapje verder en zijn geproduceerd uit milieuvriendelijk ecovilt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor houten en glazen bureauschermen, die vooral dienen als visuele afscheiding van de werkplekken.

Bevestiging bureau scheidingswanden

Bestelt u bureau scheidingswanden bij ons in de webshop? Vergeet dan niet bevestigingsklemmen of voetjes bij de schermen te bestellen. Bij een aantal aanbieders kunt u bevestigingsklemmen in het productoverzicht kiezen in het ‘dropdown menu’. Echter, bij andere aanbieders dient u de bevestigingsopties los bij te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende bevestigingsmogelijkheden, zoals klembeugels, tafelsteunen en tafelsteunen tape. U hoeft bij géén van de genoemde opties gaten te boren in uw bureaublad of de bladen op een andere manier te beschadigingen. Gebruik van klembeugels zal resulteren in de meest stabiele opstellingen. Plaatst u de schermen liever los op de bureaus? Dan kunt u het beste tafelsteunen bestellen.

Typen bureauschermen

 • Akoestische bureauschermen (geluiddempend)
 • Gestoffeerde bureauschermen
 • Glazen bureauschermen
 • Houten bureauschermen

Akoestische bureauschermen

Naast standaard bieden wij ook akoestische bureauschermen aan (van topmerken zoals Buzzispace en Caimi) die geluiddempend werken. Zeer geschikt voor rumoerige werkplekken, waar bijvoorbeeld veel wordt gebeld.

Akoestiek kantoor verbeteren

Om een akoestiek probleem in een grote open kantoorruimte grondig aan te pakken, maken wij gebruik van verschillende akoestische producten. Dit omdat elk scherm een puzzlestukje in het geheel is. Naast akoestische bureau scheidingswanden adviseren wij onze klanten dus ook eens te kijken naar akoestische scheidingswanden, akoestische panelen en geluiddempend meubilair.

Vragen en offerte

Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u even overleggen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Onze experts helpen u graag verder. Heeft u meerdere schermen nodig voor uw bureauopstellingen? Vraag dan een offerte aan in de webshop, dan doen we u een scherp, passend aanbod.

U kunt telefonisch contact opnemen met ons via: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België tel. 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden