Akoestische werkplekken

In de webshop van SchedingswandeDirect kunt u eenvoudig callcenter meubilair kopen. De callcenter meubelen zijn bureaus die van elkaar gescheiden zijn door geluiddempende scheidingswanden. Deze kant en klare werkplekken worden vaak gebruikt binnen callcenters om het geluid van collega’s die bellen te dempen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Callcenter meubilair

De kant en klare scheidingswanden voor call centers worden snel geleverd en zijn eenvoudig te bestellen in de webshop. Alle bureaus van deze werkplekken zijn in verschillende formaten leverbaar en zijn omgeven door afscheidingswanden die het geluid absorberen en omgevingsgeluid reduceren. De scheidingswanden van deze werkplekken zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Naast deze voordelige werkplekken voor callcenters vindt u in onze webshop ook verschillende soorten mobiele scheidingswanden. Deze scheidingswanden zijn eenvoudig te verplaatsen binnen uw kantoor.

Scheidingswanden van stof & glas

Scheidingswanden zijn ideaal om afscheidingen op kantoor, kantine of call center aan te brengen. Onze scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden en -tuinen om een grote ruimte te verdelen in kleinere oppervlakten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte. De flexibele scheidingswanden plaatst u eenvoudig op uw kantoor en/of tussen bureaus, zo creëert u rustgevende werkplekken en overzichtelijke ruimtes.

De scheidingswanden zijn koppelbaar en daardoor erg praktisch.Elke scheidingswand wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere wanden in verschillende (hoek)opstellingen. Met behulp van stabiliseringspoten of wielen zijn de wanden ook als stand-alone wanden flexibel te gebruiken, deze zijn optioneel verkrijgbaar.

Vragen & advies

Wilt u snel meerdere stille ruimtes maken? Wij geven u graag vrijblijvend advies en helpen u bij het kiezen van de juiste scheidingswanden.

Heeft u vragen over scheidingswanden of het inrichten van uw kantoor? Op zoek naar grote aantallen callcenter werkplekken of scheidingswanden? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen of ontvang gratis advies. Bel met onze experts: in Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433. 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden