Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden zijn ideaal om ruimtes af te schermen of in te delen en tegelijkertijd visuele-en geluidsprikkels te verminderen. De akoestische scheidingswanden kunnen in een hoekopstelling gebruikt worden om een rustige vergader-of overlegruimte te creëren, maar ook tussen werkbureaus geplaatst worden om privacy en rust op de werkplekken te stimuleren. Ons ruime assortiment bestaat uit akoestische kantoorschermen van de merken: Caimi, Dutchcreen, Rex en Buzzispace.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Akoestische Scheidingswand kantoor

Akoestische scheidingwanden zijn ideaal voor gebruik op kantoor. De mobiele wanden absorberen een groot deel van de geluidsoverlast waardoor men in alle rust kan werken zonder last te hebben van lawaai, galmende- of echoënde geluiden. De akoestische scheidingwanden zijn allen lichtgewicht en kunnen eenvoudig verplaatst worden. Ideaal wanneer men even tijdelijk een ruimte wil afschermen voor een overleg of vergadering.

Materiaal scheidingswanden

De akoestische panelen en wanden die wij aanbieden bestaan uit hoogwaardig akoestisch materiaal bekleed met stof die in vele kleuren kan worden besteld. Daarnaast bieden wij ook varianten aan waarvan de onderkant akoestisch, gestoffeerd en de bovenkant uit acrylglas bestaat. Het acrylglas kan in meerdere glastinten worden gekozen. Deze akoestische scheidingswanden zijn zeer geschikt voor bedrijven en (zorg)instellingen met een ‘open karakter’ waar men tegelijkertijd van de akoestische eigenschappen van de wanden wil profiteren. Dit type scheidingswand wordt ook veel gebruikt in entreehallen en wachtkamers.

Akoestische scheidingswanden voor uw bureau of losstaand

De mogelijkheden van de staande akoestische kantoorschermen zijn eindeloos. De panelen zijn eenvoudig onderling koppelbaar, zodat verschillende hoekopstellingen mogelijk zijn. De meeste hoekopstellingen staan  stabiel genoeg zonder gebruik te maken van standvoeten. Rechte, lineaire opstellingen daarentegen, vereisen wél stabiele voeten of wielen om stabiel neergezet te worden.

De akoestische schermen kunnen ook gebruikt worden om permanent werkplekken af te scheiden door ze tussen de bureaus te plaatsen. In deze gebruikerssituatie heeft u geen voeten nodig voor extra stabiliteit, omdat de schermen stabiel tussen de bureaus geklemd zitten.

Merken scheidingspanelen

U kunt bij ons terecht voor scheidingspanelen van meerdere grote merken. De akoestische wanden van Rex zijn over het algemeen het voordeligst, maar kennen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Een stapje hoger in het segment vindt u de akoestische kantoorwanden van de Nederlandse producent 'Dutchcreen'. Deze wanden zijn 100% recyclebaar en hebben uitstekende akoestische eigenschappen. Met stip op nummer 1 staat de Italiaanse producent 'Caimi' die al jarenlang de beste akoestische resultaten behaalt.

Decoratieve scheidingswanden

Als u overlast ervaart op de werkvloer van een galm of andere geluiden dan bent u op zoek naar een akoestische oplossing. De meeste akoestische scheidingswanden zijn dicht en hebben een grote afmeting. Het voordeel is dat ze veel geluid absorberen, het nadeel is dat ze lichtinval weg nemen en een benauwd gevoel kunnen creëren. Door de schermen af te wisselen met decoratieve scheidingswanden behoud u de lichtinval, het ruimtelijke gevoel en uw kantoor ziet er stijlvol uit.

De voordelen op een rij

  • Verminderd geluidoverlast.
  • Goede aanvulling op akoestische scheidingswanden.
  • Behoud van vrij uitzicht en lichtinval.
  • Draagt bij aan een stijlvolle kantoorinrichting.

Scheidingswand kopen

Op zoek naar een groot aantal goedkope kantoorschermen? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan. Vragen over akoestische wandpanelen of akoestisch meubilair? Bel voor vrijblijvend advies of een offerte op maat naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden