Akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen zorgen voor een betere akoestiek rondom de werkplekken binnen uw kantoor. Via-Direct biedt akoestische wanden in verschillende maten en kleuren voor de scherpste prijs. Bij ons bestelt u een akoestische scheidingswand vanaf €140,- makkelijk en snel online. Laat u inspireren door ons ruime online assortiment en shop een akoestisch scherm voor kantoor of thuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Akoestisch bureauscherm in de kantoortuin

Dankzij akoestische bureauschermen ervaren uw medewerkers minder geluidsoverlast in een drukke kantoortuin. Een akoestische scheidingswand op of tussen de bureaus absorbeert namelijk een groot deel van de echoënde en galmende geluiden die tot veel overlast leiden. Het akoestische materiaal dat voor een bureau scherm wordt gebruikt is tevens ontwikkeld om geluiden binnen de menselijke spraakfrequenties te absorberen. Hierdoor ontstaat meer rust en privacy op en rondom de werkplekken. Kortom, met behulp van een akoestisch bureauscherm kunnen medewerkers geconcentreerd werken. Het gebruik van een bureauscherm heeft dan ook een positieve invloed op de arbeidsproductiviteit.

Montage akoestische bureauschermen

De akoestische bureauschermen kunnen eenvoudig met behulp van bureauklemmen of voeten op de bureaus worden geplaatst. De akoestische bureaupanelen kunnen dankzij de klemmen of voeten makkelijk op het bureau rusten. De klemmen of voeten vindt u in onze categorie ‘toebehoren’. Daarnaast zijn de schermen makkelijk onderling te koppelen in een lineaire of gehoekte bureauopstelling. Dankzij de vele afmetingen en kleuren is er voor ieder kantoorinterieur een geschikt akoestisch bureauscherm te vinden.

Bij Via-Direct kunt u makkelijk en snel akoestische panelen goedkoop online bestellen. Met behulp van het filtermenu selecteert u eenvoudig de gewenste prijscategorie en navigeert u snel naar de gewenste akoestische scheidingswanden voor uw kantoor. Twijfelt u of een geluidscherm voor uw bureau? Onderstaande voordelen zullen de keuze voor de aanschaf van akoestische bureaupanelen een stuk makkelijker maken.

Voordelen akoestisch bureauscherm

• Geluiddempend;
• Meer privacy en rust op de werkvloer;
• Zowel lage als hoge bureauwanden;
• Gebruikte materialen zijn onderhoudsvriendelijk en 100% recyclebaar;
• Trendy uitstraling dankzij verschillende kleuruitvoeringen;
• Vele accessoires zoals prikbordfunctie en kabeldoorvoer

Akoestische oplossingen kantoor

Naast akoestische bureauschermen kunt u bij ons terecht voor andere akoestische oplossingen voor kantoor. In de categorie Akoestiek kantoor vindt u akoestische werkplekken en akoestisch meubilair zoals een schuifdeurkast, poefen, een akoestische loungebank en een akoestische plantenbak. Een combinatie van akoestische schermen in uw kantoor en ander meubilair met geluidsabsorberende eigenschappen zorgt uiteindelijk voor een optimale akoestiek.

Geluidsscherm kantoor en vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over een specifiek geluidsscherm voor kantoor of bent u op zoek naar een groot aantal goedkope kantoor geluidsschermen? Vraag snel en eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Wenst u meer informatie over standaard bureauschermenakoestische panelen of ander akoestisch meubilair voor uw projectinrichting? Bel voor vrijblijvend advies of een offerte op maat naar: 035 -623 4477 of voor België 03 226 5433. U kunt ons ook contacteren via ons contactformulier. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

 

 

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden