Akoestische bureauschermen

Bent u op zoek naar goedkope akoestische bureauschermen voor een betere akoestiek rondom de werkplekken? Via-direct.nl biedt u hoogwaardige akoestische bureauschermen van de merken Rex en Buzzispace en Dutchcreen. Alle bureauschermen zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar. U bestelt al een akoestisch bureauscherm vanaf €140,-.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verminder geluidsoverlast in de kantoortuin

Dankzij akoestische bureauschermen hebben uw medewerkers minder last van geluidsoverlast op de werkvloer. De akoestische bureau opzetwanden absorberen namelijk een groot deel van de echoënde en galmende geluiden die tot veel overlast leiden. Het akoestische materiaal dat wordt gebruikt is daarnaast speciaal afgestemd om geluiden binnen de menselijke spraakfrequenties te absorberen. Hierdoor ontstaat meer rust en privacy op de werkplekken, zodat men beter gefocust kan werken.

Eenvoudig in gebruik

De akoestische bureauschermen kunnen eenvoudig op de bureaus worden geplaatst middels bureauklemmen of voeten waarop de schermen kunnen rusten. De klemmen of voeten vindt u onder ‘toebehoren/combinaties’. Daarnaast zijn de schermen makkelijk onderling te koppelen in een lineaire of gehoekte bureauopstelling. Dankzij de ruime keuze uit afmetingen en kleuren is er voor ieder kantoorinterieur een geschikte bureauwand te vinden.

Voordelen akoestisch bureauscherm

  • Geluiddempend;
  • Meer privacy en rust op de werkvloer;
  • Zowel lage als hoge bureauwanden;
  • Gebruikte materialen zijn 100% recyclebaar; 
  • Trendy uitstraling dankzij verschillende kleurmogelijkheden;
  • Vele accessoires, zoals prikbordfunctie, kabeldoorvoer, etc.

Onderhoud bureauschermen

Akoestische bureauschermen van stof kunnen eenvoudig met een doekje of een stofzuiger gereinigd worden

Merken

Wij bieden bureauschermen aan van de merken Rex en Buzzispace en Dutchcreen.

Vragen en offerte

Op zoek naar een groot aantal goedkope akoestische bureauschermen? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan. Vragen over standaard bureauschermenakoestische panelen voor wanden en plafond of ander akoestisch meubilair? Bel voor vrijblijvend advies of een offerte op maat naar: Ned 035 - 623 4477 of Be 03 226 5433. U kunt ons ook een bericht sturen via ons ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden