Bureaustoelen

Werkt u achter een bureau? Dan heeft u een goede bureaustoel nodig, ook thuis. De meeste gezondheidsklachten op kantoor, of in uw thuiskantoor, worden veroorzaakt door een slechte houding. Bij het inrichten van uw thuiswerkplek is het daarom belangrijk dat u een stoel kiest, geschikt voor uw lichaam. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van instelbare bureaustoelen waarmee u altijd de juiste ondersteuning krijgt tijdens uw thuiswerkdag. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kantoorstoel VD Zwart met armleggers
  Beste Koop
  Bureaustoel VD Zwart
  Speciale prijs € 199,65 € 165,00 Adviesprijs € 361,79
  Meer
 2. bureaustoel-yourope-3-zwart
  Prosedia bureaustoel Yourope 3 4451 hoog model
  Speciale prijs € 208,12 € 172,00 Adviesprijs € 248,05 Vanaf € 203,28
  Meer
 3. Ergonomische bureaustoel met netrug - zwart - verstelbare kunststof armsteunen en zitdiepte
  Design bureaustoel Black - NEN EN 1335
  Speciale prijs € 308,55 € 255,00 Adviesprijs € 562,65
  Meer
 4. ergonomische-bureaustoel-vigo-zwart
  Ergonomische bureaustoel Vidi Zwart - NEN EN 1335
  Speciale prijs € 261,36 € 216,00 Adviesprijs € 502,15
  Meer

Thuiswerkplek inrichten? Uw bureaustoel is belangrijk!

Waarom investeren in een goede bureaustoel?

U zit regelmatig in dezelfde houding achter uw bureau; ook als u een zit-sta bureau heeft. Om nekklachten, een muisarm of andere kantoorkwaaltjes te voorkomen is een goede zithouding belangrijk. Een goede bureaustoel biedt u de mogelijkheid een gezonde en juiste houding aan te nemen.

Eisen voor een goede bureaustoel

Uw eerste richtpunt moet zijn dat de stoel, die u kiest, de juiste ondersteuning kan bieden die u nodig heeft. Deze behoefte bepaalde welke stoel bij u past. Dit kan een basisstoel zijn met twee instellingen of juist een heel uitgebreide stoel die u geheel naar uw lichaam kunt aanpassen.

Europese richtlijnen ergonomie

Voordat een bureaustoel ergonomisch genoemd mag worden, moet hij voldoen aan de Europese richtlijnen voor ergonomie. Deze richtlijnen (NEN-EN 1335) bieden u de zekerheid dat de stoel voldoet aan de minimale instelmogelijkheden die nodig zijn om een goede zithouding aan te nemen. Nederland heeft ook nog een aparte, uitgebreidere norm opgesteld (NPR 1813) omdat de gemiddelde Nederlander langer is dan de Europese en wij onderling veel meer in lengte verschillen.

Wilt u uw thuiswerkplek ergonomisch inrichten of wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden