Lounge

Loungen op kantoor met onze ruimte oplossingen

Een lounge is een plek waar ontspannen kan worden. Zachte en comfortabele meubelen zorgen voor een knusse en gezellige sfeer en zijn daarom de ideale oplossing voor een ontvangstruimtes, kantine of kantoorruimte. In ons assortiment vindt u loungebanken, fauteuils, poefen, tafels en bartafels; alle producten waarmee u de lounge compleet kunt inrichten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte is een comfortabele zit een belangrijk element. Meestal arriveren uw gasten eerder dan de geplande afspraak waardoor ze even moeten wachten. Een mooie lounge nodigt uw gast uit plaatst te nemen en geeft meteen een ontspannen indruk. Wilt u direct uw gast een positieve eerste indruk geven? Zorg dan dat uw ontvangstruimte voorzien is van een mooie balie; uw gasten weten dan direct waar zij zich kunnen melden.

Kantine

Waar een kantine is wordt gegeten en geknoeid. Is loungemeubilair dan wel handig? Jazeker. Loungemeubels kunnen geleverd worden met verschillende stoffen. Als u kiest voor de (kunst)lederen bekleding dan zijn de meubelen gemakkelijk afneembaar en kunt u toch een loungehoek realiseren in de kantine. Wilt u meer bieden dan alleen een comfortabele zithoek? Plaats dan een extra koffiehoekje in uw loungehoek.

Kantoor

Op kantoor kan een loungeruimte dienen voor overleg of voor het ontvangen van klanten. In beide gevallen wilt u uw collega’s zo min mogelijk storen. Een handige en misschien wel ideale oplossing kunnen akoestische loungemeubelen zijn. Hoge banken isoleren het geluid waardoor er minder overlast wordt ervaren. Daarbij biedt u meteen meer privacy aan uw gasten en/of overleggende collega’s.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop