Ergonomisch werken


Bij ergonomisch werken - ook wel dynamisch of het ‘nieuwe werken’ genoemd – draait het om oplossingen zodat u niet te lang in dezelfde werkhouding blijft zitten.
Gelukkig zijn er steeds meer producten verkrijgbaar die u een handje kunnen helpen. Bijvoorbeeld in hoogte verstelbare zit-sta bureaus en modules waarmee u afwisselend zittend en staand kunt werken. Bewezen is dat een goede afwisseling, gedurende een werkdag, lichamelijke klachten voorkomt. U kunt een verhoogde werkplek ook combineren met een zit-sta hulp of zelfs een bureaufiets, waarmee u nog gezonder de werkdag doorkomt.

Als werkgever wilt u natuurlijk een gezonde en veilige werkplek voor uw personeel. U plukt daar niet alleen zelf de vruchten van maar ook uw personeel zal gemotiveerder en positiever werken. Door ergonomisch werken te introduceren, bevordert u de gezondheid en de veiligheid van uw personeel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop