Ruimtes

Kantoor met grijze meubels oa bureaustoelen, ladekasten en bureauschermen

U wilt één of meerdere kantoorruimtes inrichten, vernieuwen of uitbreiden. Hierbij assisteren en inspireren wij u graag. U vindt hier overzichtelijk en snel alle kantoormeubelen en accessoires per ruimte ingedeeld.

Kies uw ruimte

Kantoormeubilair per ruimte inrichten

Wij adviseren altijd even stil te staan bij de vraag: Waarvoor is de ruimte bedoeld en welke uitstraling wilt u de ruimte meegeven? Dit zijn belangrijke factoren omdat u hiermee bepaald welke indeling stijl u in de ruimte plaatst. Zo wilt u dat de ontvangstruimte uitnodigt maar bij het directiekantoor wilt u misschien wel een passende afstand geven. Hieronder vindt u enkele voorbeelden die u mee kunt nemen als u een ruimte in wilt richten. 

Ontvangstruimte

De ontvangstruimte is uw visitekaartje van het bedrijf. Een klantvriendelijke inrichting realiseert u door duidelijkheid te creëren in de ruimte. Is de ontvangstbalie duidelijk in zicht? En waar kunnen uw gasten wachten? Uw klant ervaart de eerste kennismaking positief als de ruimte overzichtelijk is.

Kantoortuin

Een kantoortuin is een grote open ruimte waarin meerdere werkplekken staan. Het geheel bevorderd de onderlinge communicatie en productiviteit. Toch is er ook behoefte aan afzondering voor bijvoorbeeld telefoongesprekken of privégesprekken.

Kantine

In de kantine komen mensen bij elkaar om te eten maar ook worden hier de sociale contacten onderhouden. Het is daarom belangrijk dat u naast de functionaliteit van het meubilair ook nadenkt over het comfort. Door vooraf na te denken over hoe het personeel de kantine zou moeten ervaren

Kunt u de juiste keuzes maken bij de aanschaf van de kantinetafels, kantinestoelen of banken.

 

Heeft u een andere ruimte die u wilt inrichten of heeft u meedenkend advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop