Sport

Veel sportaccommodaties bieden toegang tot een kleedruimte. Als uw sporters daar graag gebruik van maken dan wilt u ze uiteraard ook een locker aanbieden waarin zij hun dagelijkse kleding en eigendommen veilig kunnen opbergen. Lockers zijn in diverse maten en materialen leverbaar. Maakt uw sportclub gebruik van pasjes? Onze lockers kunnen geleverd worden met diverse sloten, waaronder RFID sloten, geschikt aan uw wensen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RFID slot

Een RFID slot is een slot dat te gebruiken is met een kaart. De gebruiker houdt de kaart voor het slot en de locker kan geopend worden. Deze sloten zijn ideaal voor sportcentra zoals een fitness; geen sleutels die kwijtraken en geen codes die vergeten worden. Wilt u meer informatie over deze of andere sloten of wilt u advies over het inrichten van uw kleedruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze experts helpen u graag.

Kleedkamerbanken

Uiteraard is uw kleedkamer niet compleet zonder banken. Het maakt het omkleding gemakkelijker en het biedt een plek om even uit te puffen na een intensief uurtje sporten. Onze kleedkamerbanken kunnen geleverd worden met houten of kunststof latten en zijn zowel met als zonder schoenenrooster en kledinghaken leverbaar.

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden