Upstaa

Upstaa Sta verhogersMakkelijk staand werken

Maak van elke bestaande werkplek een sta bureau met de slimme standaard van Upstaa. Vaker afwisselen tussen zittend en staand werrken is gezond, waarmee u uzelf fit en energiek houdt gedurende de werkdag. Te lang zitten belemmert de doorbloeding in benen en armen, wat op den duur tot klachten aan spieren, botten en weefsel kan veroorzaken. Een stijve nek, last van je schouders en armen, RSI of rugklachten zijn vaak het gevolg van een verkeerde, zittende werkhouding. Kies daarom voor de Upstaa bureau verhoger. Zo kunt u snel en eenvoudig starten met staand werken!

Kies uw bureau sta verhoger

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een sta bureau voor iedereen

Upstaa is een slim doordachte houten standaard die je zonder lijm of schroeven eenvoudig in en uit elkaar haalt. Keer op keer. Zo vaak als u maar wilt. De hoogte is simpel instelbaar, zodat Upstaa geschikt is voor mensen van alle lengtes. Of u nu op kantoor, een flexplek of thuis werkt, met Upstaa maakt u van elk bureau heel makkelijk een sta bureau. Upstaa maakt staand werken makkelijk en betaalbaar.

Zo zet u de Upstaa in elkaar

montage bureau verhoger upstaa

De Upstaa bestaat uit 4 planken van verschillende afmetingen die u in elkaar schuift. Het enige waar u op moet letten is dat de inkeping van de voet omhoog plaatst voordat u hem in de in de staander schuift. Daarna plaatst u de twee andere planken met de inkeping naar beneden op een voor u gewenste prettige hoogte. Voila! Klaar.

Wilt u de hoogte aanpassen? Vergeet dan niet om eerst uw laptop van het plankje te halen en even op uw bureau te zetten.

Bewaartip:
U kunt de Upstaa het beste bewaren en vervoeren in de meegeleverde doos.

Upstaa in verschillende kleuren verkrijgbaar

Wij bieden de upstaa op dit moment in 3 kleuren en 2 maten aan. Neem contact met ons op voor meerdere mogelijkheden.

Wie is Upstaa

Upstaa is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen meer zou moeten staan, want vandaag de dag zitten we met z'n allen veel te veel! Wist u dat werkend Nederland gemiddeld 8,9 uur per dag zit? Dat is heel erg veel en behoorlijk ongezond. Veel staan en afwisselen is volgens Upstaa dé manier om uzelf gezond te houden tijdens uw werk. En niet alleen volgens Upstaa. Er wordt veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat te lang zitten schadelijk voor u is. 

Upstaa heeft een eigen werkplaats in een klein plaatsje nét boven Amsterdam. Starnmeer om precies te zijn. Hier wordt het product met zorg geproduceerd, verpakt en verstuurd. 
Bij het produceren van Upstaa wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met mens en natuur. Zo gebruiken ze uitsluitend gekeurd hout uit gecontroleerde bosbouw. En gebruiken ze zo min mogelijk verpakkingsmateriaal waar gegarandeerd 0% plastic of pvc in zit. 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden