Meerladekasten

In de webshop van Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment ladekasten van Bisley en van ons huismerk Beta. Deze ladekasten en dossierkasten zijn met verschillende aantallen laden, ladehoogtes en kleuren te koop. De ladekasten voor DIN A4, A3, CD/Video, systeemkaarten, en folie formaten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van al uw documenten en kantoorbenodigdheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Via-Direct vindt u ladenkasten en meerladenkasten in diverse afmetingen en kleuren.

BETA: huismerk ladekasten

Neem bijvoorbeeld de stalen meerladenkasten van ons huismerk BETA, deze zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 5, 9, 10, 15 en 30 laden. Door de binnenmaat van (B)23.5cm x (D)38cm kunt u diverse afmetingen papier opbergen in deze ladekast, zoals DIN A4, A5, A6 en A7. De laden zijn tot wel 100% uittrekbaar en daarmee is de volledige inhoud makkelijk te bereiken. De meerladenkasten van BETA zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren licht grijs, zwart en blauw, en aluminium kleur is tegen een kleine meerprijs leverbaar. De laden zijn voorzien van handgrepen in het chrome met etikethouder, dit zorgt voor een nette en proffesionele uitstraling.

De Beta bureau hoge ladenkast met een diepte van 60 en 80cm is met 3 of 4 laden te koop. Bij 3 laden is de onderste lade voor hangmappen. Alle ladenkasten beschikken over 1 pennenbak lade. Optioneel zijn voor de ladekasten topbladen in verschillende kleuren bij te bestellen. De ladenkast is standaard voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels. Wij verkopen stalen ladenkasten en meerladenkasten van hoogwaardige kwaliteit.

Bisley Ladekasten

Ladekasten van het topmerk Bisley geven u veel keuze tussen het aantal laden waar u over wilt beschikken. Met bijvoorbeeld de meerladekast Bisley met 8 laden(Artnr. LK11841), de laden zijn allen verschillend in hoogte waardoor u kleine materialen in diverse afmetingen gemakkelijk kunt opbergen. Doordat deze laden ook voor 100% uittrekbaar zijn kunt u de laden optimaal benutten. De Bisley meerladenkasten zijn verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren met en zonder meerprijs.

Ladekasten met slot

De meerladenkasten van ons huismerk BETA en van Bisley worden standaard zonder slot geleverd, wel kunt u optioneel kiezen voor een cilinderslot in de meerladenkasten. Informeer hiervoor bij onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn.
Bureau hoge ladenkasten kunt u ook vinden in de webwinkel van Via-Direct, deze zijn speciaal gemaakt om naast of onder uw bureau geplaatst te worden. U heeft bij de bureau ladenkasten ook een ruime keuze in afmetingen, laden varainten en kleuren en topbladen.

Advies en offerte

Alle producten zijn 24 uur per dag online te bestellen en zijn scherp geprijsd. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte ladenkasten. Naast meerladenkasten en stalen ladenkasten vindt u in de webshop ook ladeblokken op wielen, tekeningkasten en roldeurkasten online te koop.
Op zoek naar een groot aantal ladenkasten? Vraag snel en direct een offerte aan.

Voor vragen of een offerte bel voor Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden