Transportkarren stoelen

Wilt u uw klapstoelen of stapelstoelen gemakkelijk vervoeren of opbergen? Bekijk ons handige assortimenten met transportkarren voor diverse stoelen. Of kies voor bundelvoordeel en koop een transportkar direct in combinatie met klapstoelen of barkrukken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transportkarren voor stoelen

U heeft wekelijks, maandelijks of misschien wel dagelijks een evenement of bijeenkomst waarbij u meerdere stoelen moet (ver)plaatsen. Een transportkar is dan uw ideale hulpje. Op de verrijdbare kar kunt u meerdere stoelen plaatsen waardoor u minder vaak heen en weer loopt, minder tilt en sneller kunt werken. Een transportkar is dus niet alleen gemakkelijk in gebruikt het is ook nog goed voor uw gezondheid.

Bundelvoordeel

Omdat wij graag met u meedenken hebben wij een aantal transportkarren verwerkt in een bundelvoordeel. In deze voordeelpakketten ontvangt u de stoelen en de bijbehorende transportkar voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Heeft u een groot aantal stoelen nodig en ziet u deze niet in onze bundelvoordelen terug? Neem dan contact met ons of vraag een offerte aan.

Speciale transportkarren voor tafels

Wanneer u stoelen heeft gebruikt voor een bijeenkomst of evenement, dan heeft u misschien ook wel tafels die u dient te verplaatsen. Bij Via-Direct vindt u ook een aantal transportkarren voor tafels, waarmee u het werk nog eenvoudiger maakt. 

Stapelstoelen of klapstoelen online kopen

Onze transportkarren zijn perfect voor diverse stapelstoelen of klapstoelen die bij Via-Direct online te koop zijn. De stapelstoelen zijn ideaal voor horecagelegenheden of scholen. De klapstoelen zijn weer ideaal voor verschillende 'tijdelijke' horeca doeleinden, school examens, tuin- of kinderfeestjes. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop