Kapstokken

Ieder professioneel kantoor heeft een goede kapstok nodig. Jassen die rondslingeren op kantoor of over stoelen worden gehangen straalt onrust uit en kan rommelig overkomen op uw klanten. Dit probleem laat zich eenvoudig oplossen door een of meerdere kapstokken te plaatsen in uw garderoberuimte of elders op kantoor. Een goede kapstok in uw garderoberuimte kantoor zorgt voor een overzichtelijke, rustige sfeer. Bekijk hieronder ons ruime aanbod kapstokken en bestel eenvoudig online in de webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstok voor op kantoor

Een kapstok op kantoor is een onmisbaar element. Een kapstok is de plek waar uw medewerkers en gasten rustig even hun jas en toebehoren uitdoen en ophangen. Zonder fatsoenlijke kapstok slingeren de jassen rond en ontstaat er al snel onrust op de werkvloer. Een kapstok hoeft niet veel geld te kosten. Wij bieden al kapstokken aan vanaf €52,-. Voor wie iets meer wil besteden, bieden BureausDirect ook design kapstokken aan die een verfraaiing zijn voor elke kantoorinrichting.

Kapstok uitvoeringen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten kapstokken. Zo bieden wij traditionele, staande kapstokken aan, maar ook wandrekkapstokken en garderoberekken (kapstokrekken). De Staande kapstokken in ons assortiment combineren functionaliteit met een moderne uitstraling. De voet is over het algemeen met beton verzwaard en u kan in veel gevallen zelf kiezen of de kapstok uitgerust wordt met kledinghaken, kledinghangers of een combinatie hiervan. Een aantal modellen bieden ook andere mogelijkheden, zoals een draaibare paal, parapluhouders met lekbakken en hoedenplanken.
Heeft u een kleine garderoberuimte? Dan zijn onze wandrekkapstokken wellicht de juiste keuze voor uw kantoor of thuiswerkplek. De wandrekkapstokken nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig aan de wand of meer te bevestigen.
De garderoberekken worden vaak aaneengeschakeld gebruikt in grote garderoberuimtes. Denk bijvoorbeeld aan scholen of theaters, waar tientallen of zelfs honderden mensen hun jassen en toebehoren ophangen. De kapstokrekken kunnen ook uitgerust worden met wieltjes, zodat ze eenvoudig verplaatst en opgeruimd kunnen worden.  

Toebehoren kapstokken en kapstokrekken

  • Parapuhouder (met lekbak)
  • Jashaken
  • Jashangers
  • Hoedenplanken
  • Wieltjes (t.b.v. kapstokrekken)


Project garderoberuimte

Bent u op zoek naar grote aantallen kapstokken voor uw garderoberuimte? Bekijk dan even onze projectpagina of neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor een offerte op maat.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden