Hygiëne oplossingen

In een maatschappij waar de 1,5 meter economie in stand blijft en hygiëne belangrijker is dan ooit tevoren, zijn aanpassingen gewenst. Veiligheid voor uzelf, uw collega's en uw klanten zijn beter te garanderen als u corona preventiemiddelen aanschaft. Voor u hebben wij ons assortiment aangepast met producten die snel geleverd kunnen worden en gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Uw kantoor zal in een mum van tijd corona-proof zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschil Kuchschermen, desinfectieschermen en veiligheidsschermen

Wat is het verschil? De schermen hebben allemaal dezelfde functie: het overdragen van bacteriën voorkomen. Alle schermen bestaan uit glas of plexiglas/acrylglas en zijn in verschillende maten en hoogtes leverbaar. Het verschil zit dus puur in de benaming van het product.

Soorten schermen

Voor een toonbank of kassa zijn er speciale schermen met een uitsparingen onder in het scherm. Hierin kan een pinautomaat staan of kunnen kleine spullen worden doorgegeven zoals sleutels van een kamer.

Een bureauscherm heeft een maximale hoogte van 80 cm en kan op een bureau, tafel of balie worden bevestigd met de daarvoor bestemde klemmen of tafelvoeten.

Een scheidingswand is hoger (120 – 200 cm hoog) en staat op de grond met voeten of op wielen. De wielen maken het scherm verrijdbaar waarmee u de schermen gemakkelijk kunt verplaatsen. Met deze transparante scheidingswanden kunt u looproutes maken, of aparte ruimtes creëren.

Hygiëne zuilen

Handen reinigen is van groot belang in onze samenleving. Toch wordt het reinigen van handen, door aanraking van een pompje of kraan, vaak ervaring als niet geheel hygiënisch. Bij een hygiënezuil wordt niks aangeraakt; u houdt uw handen onder de sensor en de automaat voorziet u van desinfectiemiddel op uw handen. Het is een snelle, gemakkelijke en zeer hygiënische oplossing. De desinfectiepaal kan bij de ingang van uw pand, bij uw kantoor of op meerdere plekken in het kantoor geplaatst worden. Deze oplossing is een kleine aanpassing met groots effect.

Gratis corona preventie middelen

Naast de aanschaf van corona preventie middelen, kunt u ook een hoop doen zonder geld uit te geven. In uw kantoor kunt u bureaus op een grotere afstand van elkaar plaatsen of anders indelen waardoor er meer ruimte ontstaat tussen de werkplekken. U kunt de keuken anders indelen of het koffieapparaat verplaatsen waardoor iedereen gemakkelijk langs elkaar kan lopen en op afstand kan wachten op een vers kopje koffie. Dit zijn enkele voorbeeld om uw kantoor een goede start te geven in onze nieuwe 1,5 meter economie.

Het voordeel van kuchschermen na de coronatijd

Misschien vraagt u zich af wat u aan deze producten heeft na de corona tijd? Gewoon blijven gebruiken. Meer hygiëne op uw werkplek betekent minder ziekteverzuim en gezonde werknemers. Met de aanschaf van deze producten is winst behalen uw enigste uitkomst.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop