Kabelmanagement

Bossen kabels en snoeren onder uw bureau? Kies voor het juiste kabelmanagement systeem voor jouw specifieke wensen. Met de juiste kabelgoot of kabelslang voorkomt u een wirwar aan kabels die in het zicht hangen of waar u weer in verstrengeld raakt met uw voeten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kabeldoorvoerpunt

Zorg voor een kabeldoorvoerpunt in het bureaublad. Hier kunt u vervolgens alle kabels vanaf uw bureau doorheen laten lopen.

Kabelbinders

Een eenvoudige manier is om kabels samen te brengen met kabelbinders of kabelslangen. Kabelbinders zijn er in verschillende vormen. Zo zijn ze er van plastic, maar deze zijn vaak maar één keer te gebruiken. Ze zijn er ook met velcro, die zijn te verplaatsen.

Kabelslangen zijn dan weer fraaier. Deze gaan rond een aantal kabels om ze mooi samen te houden. Ze hebben bovendien een sluiting of een andere gemakkelijke manier om de kabels er uit te halen, of om nog andere kabels toe te voegen.

Onder het bureau

Wanneer de kabels onder het bureau door dienen te lopen, naar bijvoorbeeld een stekkerdoos aan de andere kant van de monitor of pc, kies dan voor kabelhouders onder het bureau. Denk aan kabelgoten of een kabelkorf. Deze zorgen ervoor dat kabels niet zomaar wat zweven maar mooi weggewerkt zijn onder het bureau.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop