Zit-sta onderstellen

Zit-sta onderstellen zijn de ideale oplossing als u tevreden bent met uw huidige bureau en u wilt er graag een zit-sta bureau van maken. Of u heeft al een mooi werkblad aangeschaft en zoek een ergonomisch onderstel. Ongeacht de reden waarom u een los zit-sta onderstel zoekt, wij bieden u een ruime keuze. De onderstellen verschillen in maximale breedte en hoogte en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Daarbij heeft u de keuze tussen elektrisch verstellen en met een handslinger verstellen. Ook onderstellen in een hoekopstellingen of een onderstel voor een zit-sta vergadertafel vindt u hier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een los onderstel.

De losse zit-sta onderstellen worden zonder werkblad geleverd. Hierdoor heeft u de vrijheid om zelf te bepalen welk werkblad u wilt plaatsen. Misschien heeft u al een werkblad in huis, gaat u er zelf één maken of kiest u er een uit onze collectie losse houten bureaubladen. Dus ook al bent u voorzien van een goed bureau, ook deze is gemakkelijk te verbouwen naar een zit-sta bureau.

Materialen

Force onderstellen worden in twee varianten geleverd: De Force Alu en de Force Steel. De namen verklappen eigenlijk al de gebruikte materialen want dat zijn Aluminium en Staal. Het grootste verschil is het gewicht, de prijs en het ontwerp. De Force Alu heeft een robuuste vorm met rondingen waarvan de aanschafwaarde gemiddeld lager licht dan de Stalen variant. De Force Steel heeft een strak en hoekig design en is in meer variaties leverbaar; geschikt voor een hoekbureau, vergadertafel of dubbele werkplek.

Ergonomisch advies

Twijfelt u of uw gekozen zit-sta onderstel wel de juiste voor u is? Lees dan onze tips of neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden