Zit-sta werkplekken

Iedereen is zich inmiddels bewust van het feit dat langdurig zittend werk verrichten niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Met de aanschaf van zit sta bureaus is het tegenwoordig mogelijk om afwisselend zittend en staand te werken, waardoor lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal wegblijven. Met zit sta bureau (ook bekend als sta zit bureau) creëert u eenvoudig een ergonomisch verantwoorde werkplek.

Populaire en nieuwe zit-sta bureaus

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk alle Zit-sta Bureaus


Dynamisch werken met volledige zit sta werkplekken

Via-Direct biedt zit-sta bureaus aan van merken met hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de meest recente ergonomische eisen en tevens een moderne, stijlvolle uitstraling hebben. Een voordelig zit sta bureau kan gekozen worden met slinger, waarmee u het sta zit bureau handmatig in hoogte verstelt. Daarnaast bieden wij ook elektrisch verstelbare onderstellen aan die elektrisch omhoog en omlaag gebracht worden. Tussen de zit sta onderstellen die wij aanbieden op de website zitten verschillen in de minimale en maximale instelbare hoogte. Instapmodellen gaan over het algemeen niet hoger dan zo'n 116 cm. Voor mensen langer dan 180cm is dit vaak niet voldoende. Daarom bieden wij ook sta zit bureaus aan die tot maximaal 130cm omhoog gebracht kunnen worden.

Belangrijke voordelen zit sta bureaus

  • Onze zit sta bureaus voldoen aan alle ergonomische en kwaliteits- en gebruikerseisen.
  • Afwisselend zittend en staand werken leidt tot aanzienlijk minder lichamelijke klachten.
  • Duurzame aluminium of stalen onderstellen waar u lang plezier van beleeft.
  • Modellen met een belasting tot wel 140kg.
  • CE en TUV- gecertificeerd.
  • Korte levertijden; vanaf 1 tot 2 werkdagen.

Compleet zit sta bureau of zonder werkblad

Wij bieden complete zit-sta bureaus met een onderstel en werkblad. u kunt ook alleen kiezen voor een onderstel inclusief mechanisme. Ideaal wanneer u al een mooi werkblad heeft (aangeschaft), dan kunt u met een zit-sta onderstel gemakkelijk uw bureau omvormen naar een zit-sta werkplek.

Handig om te weten

U heeft bij Via-Direct de keuze uit meerdere accessoires, zoals een kabelgoot, display met geheugen (memory master), materiaallade en de mogelijkheid om de zit-sta bureaus compleet gemonteerd bij u af te leveren. U kunt bij ons ook terecht voor dubbele zit sta-werkplekken, waarbij u 2 werkplekken tegenover elkaar, afzonderlijk op verschillende hoogtes instelt.

Wilt u meer informatie over ergonomische producten zoals stoelen of krukken? Heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw zit-sta bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden