Vergadertafel 12 personen

Een grote vergadertafel voor 12 personen kan een essentiële aanvulling zijn op elke moderne kantooromgeving. Of je nu in een zakelijke setting werkt of een conferentieruimte voor creatieve samenwerkingen wilt creëren, de keuze voor een ruime vergadertafel biedt tal van voordelen. Bekijk ons aanbod vergadertafels voor 10-12 personen en laat u inspireren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vergadertafels die indruk maken

Als u vaak mensen van buiten uw bedrijf over de vloer hebt, wilt u dat uw vergadertafel een statement piece is. Een vergadertafel voor 12 personen maakt zeker een indruk. Ook voor team overleg waarbij een groot deel van uw bedrijf aanwezig zal zijn is een ruime tafel gewenst. Dat men aandachtig blijft luisteren is uiteraard gewenst. Een goede vergaderstoel kan hierbij het verschil maken.

Met de juiste technologie kan een grote vergadertafel conferentiegesprekken en videoconferenties faciliteren. Er kunnen meerdere deelnemers aan vergaderingen op afstand aan deelnemen, zodat iedereen goed zicht heeft op het scherm en kan bijdragen aan de discussie. Werk de kabels gemakkelijk wel met een kabelslang of kabeldoorvoer.

Heeft u vaak in kleinere groepen overleg of simpelweg geen ruimte voor een grotere vergadertafel? We hebben ook onze andere vergadertafels voor u op een rijtje gezet.

Vergadertafel 10 personen
Vergadertafel 8 personen
Vergadertafel 6 personen

Grote vergadertafels; niet alleen voor overleg

Een grote vergadertafel kan ongelooflijk veelzijdig zijn en verschillende doelen dienen dan alleen vergaderingen en conferenties. Grote tafels zijn ideaal voor trainingen en workshops. Ze bieden voldoende ruimte voor trainers en deelnemers om materialen, laptops en benodigdheden uit te spreiden. Het grote oppervlak maakt groepsactiviteiten, hands-on oefeningen en samenwerkend leren mogelijk.

In open kantooromgevingen of coworking spaces kunnen grote vergadertafels dienen als speciale werkruimte voor projectteams. Teams kunnen zich rond de tafel verzamelen om te brainstormen, plannen en samen aan opdrachten te werken, wat een gevoel van eenheid en samenwerking bevordert.

Kunstenaars, ontwerpers en creatieve professionals hebben vaak een groot, plat oppervlak nodig om te schetsen, tekenen of knutselen. Een ruime vergadertafel kan fungeren als creatieve studio waar ideeën vrij kunnen stromen. Ook op scholen worden vaak dit soort ruime vergadertafels gebruikt voor creatieve doeleinden.

Ook in openbare ruimtes zoals een bibliotheek of wachtruimte ziet u al snel een vergadertafel voor ca. 12 personen terug. Men kan hier rustig een boek of een tijdschrift lezen, terwijl zij aan het wachten zijn.

Vrijblijvend advies en gratis offerte

Wenst u meer informatie over een specifieke vergadertafel of heeft u advies nodig welke vergadertafel in uw kantoor passend is? Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Onze experts kunt u op de volgende nummers bereiken: in Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433. Wij denken graag met u mee.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop