Kantinetafels & bartafels

Een goede kantinetafel is binnen een centrale plek als de kantine waar collega’s of scholieren bij elkaar komen om te lunchen en te ontspannen essentieel. Zoekt u een tafel voor de bedrijfskantine, uw school of kantoor? In ons ruime assortiment vindt u de perfecte kantinetafel voor uw kantoor of shop online een trendy bartafel voor de kantineruimte.   

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zitplaatsen berekenen

Allereerst heeft u een goede inschatting nodig van het aantal mensen dat per pauze in de kantine of horecagelegenheid verblijft. Dat is het minimale aantal zitplaatsen dat u wilt aanbieden. Om de kantine of eetruimte zo comfortabel mogelijk in te richten adviseren wij meer zitplekken aan te bieden dan het minimaal benodigde. Sommige mensen zitten liever alleen, anderen graag bij een raam en in sommige gevallen met meer aan een tafel. Meer ruimte geeft een betere beleving van vrijheid en ontspanning.

Grootte van de tafel(s) bepalen

Om comfortabel te lunchen wordt er voor elk persoon gemiddeld een breedte van 65 cm gerekend, mits de kantinestoelen maximaal 60 cm breed zijn. Wilt u 6 of meer personen aan tafel? Dan heeft u een lengte van minimaal 195 cm nodig (eenzijdig 3x65cm). Zijn de stoelen breder dan 65cm? Houd dan de stoelbreedte aan + 5cm. De extra vijf centimeter is voor de ruimte tussen de stoelen. U kunt deze berekening ook andersom uitvoeren als u wilt weten of de tafel die u wilt kiezen genoeg plaatsen biedt. Dit doet u door de lengte van de tafel in cm te delen door 65 cm. Zoekt u een bartafel van 110 cm hoog of twijfelt u of een hogere tafel beter voldoet aan uw wensen? Neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het selecteren van de juiste bartafel. 

Bartafels in de horeca of kantine

Wilt u dat uw kantine uitnodigt om plaats te nemen? Wissel af met ronde, vierkante kantine-, eet- of bartafels. De afwisseling zal de ruimte een speels en positief effect geven.

De bartafel is door zijn veelzijdigheid in gebruik een populaire tafel. U kunt hem inzetten als kantinetafel, vergadertafel, leestafel of statafel. Wij hebben voor u bartafels geselecteerd met robuuste, moderne of elegante uitstraling in verschillende afmetingen. Ook vindt u uitschuifbare bartafels, ideaal als er ineens meer mensen aan willen schuiven.

Bartafel als ergonomische toevoeging

Zowel in de ontvangstruimte als de vergaderruimte is de bartafel de ideale oplossing als u ergonomisch werken wilt stimuleren. U kunt een aantal barkrukken plaatsen en daarbij rekening houden met enkele staplaatsen. Uw afspraak heeft misschien lang gezeten in het openbaar vervoer en wacht liever staand of uw personeel, dat veel zittend werk verricht, vindt het fijn om tijdens de vergadering even te staan.

Laat uw kantoorruimte meer leven

Door een bartafel in een ruimte te plaatsen waar banken of lage kantinetafels en kantinestoelen staan creëert u meer dimensie. Onderzoek heeft aangetoond dat afwisseling in hoogtes en kleuren een ruimte tot leven brengen en aantrekkelijker maken voor u, uw personeel en uw gasten. Een mooie aanvulling voor uw kantine- of kantoorruimte zijn de trendy gekleurde stapelstoelen van meubelfabriek De Valk.

Heeft u advies nodig bij het inrichten van uw kantineruimte of horecaruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden