Receptiebalie Xray

Op zoek naar een mooie receptiebalie voor uw ontvangstruimte? Een modern vormgegeven receptiebalie van de serie Xray van Quadro biedt u alle mogelijkheden qua afmetingen en uitvoering. De Xray balies zijn zowel in rechte- als in hoekvorm leverbaar, worden geproduceerd in Italië en worden vlot geleverd. Op aanvraag is ook maatwerk mogelijk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Receptiebalie Xray in modern Italiaans design

Het hedendaagse design van de receptiebalie Xray verandert elke ontvangstruimte in een fris en modern ogende welkomstplek. De Xray balie is voorzien van een fraai voorpaneel en optioneel kan er voor mooie LED verlichting achter dit voorpaneel worden gekozen. Zowel de ombouw van de receptiebalie als het voorpaneel zijn in de melanine print of kleur wengé, walnoot en wit leverbaar. Tevens zijn er voor de balie bureaus verschillende kabelgoten, Flip Top kabelboxen als ook LED verlichting te verkrijgen.

In diverse houten kleuren of gelakt

Kijk ook naar passende bureaustoelen en ons folderrekken.


Heeft u vragen over receptiebalie Xray of wilt u deskundig advies? Belt u dan met een van onze experts in Nederland tel. 035 - 623 4477 / België tel. 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

Wenst u een afwijkend maat van de receptiebalie Xray te bestellen of wenst u een ander kleur? Vraag online simpel en snel een offerte aan.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden