Receptiebalie MD

Maak indruk op klanten en bezoekers met een moderne receptiebalie in de ontvangstruimte. Onze MD-receptiebalies kenmerken zich vooral door de eigentijdse vormgeving. Maak kennis met dit onderscheidende Italiaanse merk en bestel snel en eenvoudig uw receptiebalie online.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Receptiebalie MD Italiaans design

De designers van het Italiaanse merk MD laten zich voor hun ontwerp inspireren door natuurlijke vormen. Naast de welbekende rechte ontvangstbalies en hoekbalies heeft MD modellen met een golvende vormgeving, verlichte voorpanelen, kleine en extra lange balies. In onze webshop vindt u de meest populaire modellen. Wilt u een andere maat of bent u benieuwd naar de andere receptiebalies en producten van MD? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Ergonomisch verantwoord werken

Ook receptiebalies functioneren als werkplek en kunnen ergonomisch worden ingericht. Een moderne ergonomische stoel of een zit-sta verhoger zijn ideaal achter een receptiebalie. Wanneer u de gehele ontvangsthal op kantoor een make-over wilt geven kiest u voor onze extra comfortabele loungebanken, fauteuils en poefen.  

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden