Receptiebalie KM

Bent u op zoek naar een eigentijdse receptiebalie met een hoge professionele uitstraling? Dan is de ontvangstbalie KM de balie die aan uw wensen zal voldoen. Deze stevige werkplekken worden vervaardigd in Duitsland en zijn al leverbaar vanaf 147cm breed. In ons ruime assortiment vindt u meerdere opstellingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Receptiebalie KM voor 1 of meerdere werkplekken

De functie van receptiebalies is dat iedereen die uw bedrijf bezoekt, direct weet waar hij of zij zich kan melden. Het geeft duidelijkheid aan uw binnentredende klanten of gasten. Ook functioneert de ontvangstbalie als werkplek voor uw klantvriendelijke personeel. Mede hierom is het van belang dat u ook de functionaliteit bekijkt van de balie. Wilt u één of twee personeelsleden achter de balie laten werken en hebben zij genoeg ruimte om hun taken uit te voeren? Onze KM receptiebalie serie heeft naast zijn professionele uitstraling ook een zeer functioneel design. Door de strakke vormgeving heeft de balie altijd maximaal te benutten ruimte die u naar wens kunt inrichten.

Vergeet u niet een ergonomische bureaustoel en monitorarmen voor uw personeelslid aan te schaffen? Ook achter de balie is ergonomisch werken beter voor de gezondheid.

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden