Thuiswerkplekken

De afgelopen jaren is thuiswerken steeds meer toegenomen. Om uw werk optimaal uit te kunnen voeren is het van belang ook thuis over de juiste middelen te beschikken. Maak thuiswerken nog comfortabeler met het juiste bureau.

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuiswerken? Kies voor een verstelbaar bureau

Aan een goed bureau kunt u uw werkzaamheden veel beter uitvoeren dan wanneer u aan de keukentafel of soms zelfs met de laptop op schoot aan het werk bent. U neemt dan ongemerkt een slechtere werkhouding aan waardoor op (lange) termijn fysieke ongemakken kunnen ontstaan. 

Wij bieden u met onze bureaus ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken. Met behulp van een zit sta bureau kunt u varïeren in uw werkhouding en houdt u zichzelf fit gedurende de werkdag.

Voordelen voor werkgevers van thuiswerken

Steeds meer werkgevers zijn overstag voor thuiswerkplekken voor hun medewerkers en voorzien ook in extra budgetten om een goed bureau voor thuis aan te schaffen. Dit heeft mede te maken met: 

  • Effectiviteit; medewerkers voelen zich meer betrokken en krijgen de ruimte om zelf hun werkplek te kiezen en te kijken welke werkzaamheden ze waar kunnen uitvoeren. Soms zal dit thuis zijn en soms op kantoort.
  • Thuiswerken verlaagt reistijden; Personeel krijgt flexibelere werktijden en zal minder gehaast zijn door bijvoorbeeld files. Met als extra voordeel dat ook het milieu minder belast wordt.
  • Met een goede werkplek zal een medewerker minder fysieke ongemakken ervaren en zal personeelsuitval afnemen.
  • Er ontstaat ruimte om het kantoor te herinrichten en beter aan te laten sluiten bij de juiste activiteiten van medewerkers en de uitstraling van het bedrijf.
  • Veel medewerkers zien thuiswerken als meerwaarde bij de arbeidsovereenkomsten. 

Een thuiswerkplek voor de hele dag

Afhankelijk van het aantal uren dat u thuis aan het werk bent adviseren wij een volledig ingerichte werkkamer met een verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel. Als u slechts beperkte ruimte heeft of korte tijden aan een werktafel hoeft door te brengen, dan bieden wij ook bureaus voor in de hoek van uw woonkamer, studio of slaapkamer. 

Een goede bureaustoel bij uw thuiswerkplek

Als u veel werk thuis verricht is het ook van belang een bureaustoel aan te schaffen die past bij uw wensen en zithouding. Zorg dat de stoel goed verstelbaar is, maar kijk ook naar uw voorkeuren zoals een hoge of lage rugleuning, of kies voor een kantoorstoel met of zonder armleuningen. Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste houding adviseren wij u graag een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de ARBO-richtlijnen.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden