Thuiswerkplekken

De afgelopen jaren is thuiswerken binnen veel bedrijfssectoren de standaard geworden. Om uw werk optimaal uit te kunnen voeren zijn onze complete thuiswerkplekken een aanwinst. Maak het thuiswerken nog comfortabeler en ontdek thuiswerkplekken voor de scherpste prijs in ons online assortiment.

Liever elektrische Zit-sta bureaus in het echt zien? Krijg advies op maat en bezoek onze showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Thuiswerken? Kies voor een verstelbaar bureau

Aan een goed bureau kunt u uw werkzaamheden veel beter uitvoeren dan wanneer u aan de keukentafel of soms zelfs met de laptop op schoot aan het werk bent. U neemt dan ongemerkt een slechte werkhouding aan waardoor op (lange) termijn fysieke ongemakken kunnen ontstaan. 

Wij bieden u met onze bureaus ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken. Met behulp van een zit sta bureau kunt u varïeren in werkhouding en neemt u automatisch een actieve werkhouding aan gedurende de werkdag.

Zoekt u een thuiswerkplek voor een kleine ruimte? In dat geval is ons inklapbare wandbureau een perfecte oplossing! Het Via-Direct inklapbaar wandbureau is compleet uitgerust met laptophouder, kabeldoorvoer, twee stopcontacten, USB-poorten, LED verlichting, pennenhouder en twee steunen voor het opbergen van mappen en ordners. Naast de gunstige eigenschap dat de thuiswerkplek inklapbaar is kunt u deze naar uw persoonlijke smaak verfraaien met een mooie poster of stickerplaat.

Voordelen thuiswerken voor werkgevers

Steeds meer werkgevers hebben inmiddels het thuiswerkplekken omarmd en zijn enthousiast over thuiswerkplekken voor hun medewerkers. Werkgevers hebben extra budgetten om een goed bureau voor thuis aan te schaffen. Dit heeft mede te maken met: 

  • Effectiviteit; medewerkers voelen zich meer betrokken en krijgen de ruimte om zelf hun werkplek te kiezen en te kijken welke werkzaamheden ze waar kunnen uitvoeren. Soms zal dit thuis zijn en soms op kantoort.
  • Thuiswerken beperkt de reistijd; Personeel krijgt flexibelere werktijden en zal minder gehaast zijn door bijvoorbeeld files. Met als extra voordeel dat ook het milieu minder belast wordt.
  • Met een goede werkplek zal een medewerker minder fysieke ongemakken ervaren en zal personeelsuitval afnemen.
  • Er ontstaat ruimte om het kantoor te herinrichten en beter aan te laten sluiten bij de juiste activiteiten van medewerkers en de uitstraling van het bedrijf.
  • Veel medewerkers zien thuiswerken als meerwaarde bij de arbeidsovereenkomsten. 

Een thuiswerkplek voor de hele dag

Afhankelijk van het aantal uren dat u thuis aan het werk bent adviseren wij een volledig ingerichte werkkamer met een manueel instelbaar bureau of elektrisch verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel. Als u slechts beperkte ruimte heeft of korte tijden aan een werktafel hoeft door te brengen, dan bieden wij ook bureaus voor in de hoek van uw woonkamer, studio of slaapkamer. 

Een goede bureaustoel bij uw thuiswerkplek

Als u veel werk thuis verricht is het ook van belang een bureaustoel aan te schaffen die past bij uw wensen en zithouding. Zorg dat de stoel goed verstelbaar is, maar kijk ook naar uw voorkeuren zoals een hoge of lage rugleuning, of kies voor een kantoorstoel met of zonder armleuningen. Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste houding adviseren wij u graag een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de ARBO-richtlijnen. In ons online aanbod vindt u snel en makkelijk een passende bureaustoel bij uw thuiswerkplek. Heeft u deskundig en vrijblijvend advies nodig? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag telefonisch, per e-mail of chat en op afspraak in onze showroom in Soest.    

Thuiswerkplek accessoires kopen

Heeft u al een thuiswerkplek aangeschaft? Maak uw thuiswerkplek bureau compleet met de juiste accessoires. Via-Direct biedt u een uiteenlopend assortiment thuiswerk accessoires voor de scherpste prijs. Denk bijvoorbeeld aan een zit-sta verhoger of een monitorarm. Bent u op zoek naar een goedkope thuiswerkplek set? Neem dan zeker een kijkje in onze categorie Complete thuiswerkset. Hier vindt u een ergonomische set bestaande uit een zit-sta bureau en bureaustoel voor de scherpste prijs!

Meer inspiratie nodig voor het inrichten van een thuiswerkplek of voor het creëren van flexwerkplekken binnen uw nieuwe 1,5 meter kantoor? Lees dan ons blog met praktische tips voor werkgevers en werknemers.

 

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop