Kantoorbureaus

Kantoorbureaus zijn de perfecte bureautafels voor een kantoorruimte of kantoortuin. Deze bureaus zijn uitermate geschikt om een consistente interieurstijl op uw werkvloer te behouden omdat de werkplekken in verschillende breedtes leverbaar zijn. Laat u inspireren door ons ruime assortiment in hoogte verstelbare bureaus met een houten bureaublad en robuust metalen frames.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poten type

In ons assortiment vindt u kantoorbureaus met een T-poot, O-poot, of N-poot. De meeste onderstellen kunnen gemiddeld in hoogte tussen de 62 - 84 cm versteld worden. Afhankelijk van uw lengte kunt u het bureau op de juiste hoogte instellen. Wilt u het bureau hoger in kunnen stellen om bijvoorbeeld af te wisselen tussen zittend en staand werken? Dan raden wij een zit-sta bureau aan. Van ons huismerk Ramo en het merk Beta vindt u verschillende bureaus voor kantoor met T-poten.

T-Poot

Een T-poot lijkt op een omgekeerde T. Het voordeel van dit onderstel is dat er maximale bewegingsruimte is voor uw benen en uw stoel; het is dus een erg praktisch model. Bij sommige modellen, zoals de Beta in hoogte verstelbaar bureau met T-poot, is het mogelijk de bekabeling weg te werken in het been van de poot. 

O-poot en N-Poot

De O-poot en de N-poot refereren ook naar letters alleen hebben deze letters hoeken van 90°. Deze onderstellen hebben een robuust en modern uiterlijk en staan zeer stevig onder het werkblad. Door de rechte zijde aan deze poten schuift u gemakkelijk een ladeblok onder uw bureau. Mocht het voor uw beroep belangrijk zijn dat de voeten van het bureau niet uit steken, dan is dit het juiste onderstel voor u.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden