Kantoorbureaus

Kantoorbureaus zijn de meest voorkomende bureaus in een kantoorruimte of kantoortuin. Deze bureaus zijn uitermate geschikt om eenzelfde stijl op uw werkvloer te behouden omdat de werkplekken in verschillende breedtes leverbaar zijn. U vindt in ons assortiment in hoogte verstelbare bureaus met houten decor bladen en robuust metalen frames.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poten type

In ons assortiment vindt u kantoorbureaus met een T-poot, O-poot, of N-poot. De meeste onderstellen kunnen gemiddeld in hoogte versteld worden tussen de 62 - 84 cm. Afhankelijk van uw lengte kunt u het bureau op de juiste hoogte instellen. Wilt u het bureau hoger in kunnen stellen om bijvoorbeeld afwisselend te werken? Dan raden wij een zit-sta bureau aan.

T-Poot

Een T-poot lijkt op een omgekeerde T. Het voordeel van dit onderstel is dat er maximale bewegingsruimte is voor uw benen en uw stoel; het is dus een erg praktisch model. Bij sommige modellen, zoals de Beta in hoogte verstelbaar bureau met T-poot, is het mogelijk de bekabeling netjes weg te werken in het been van de poot. 

O-poot en N-Poot

De O-poot en de N-poot revereren ook naar letters alleen hebben deze letters hoeken van 90°. Deze onderstellen hebben een robuust en modern uiterlijk en staan zeer stevig onder het werkblad. Door de rechte zijde aan deze poten, schuift u gemakkelijk een ladeblok onder uw bureau. Mocht het voor uw beroep belangrijk zijn dat de voeten van het bureau niet uit steken, dan is dit het juiste onderstel voor u.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden