Dubbele werkplekken

Dubbele werkplekken zijn de ideale oplossing als u meerdere bureaus in 1 kantoorruimte wilt plaatsen. Bij Via-Direct vindt u diverse kwalitatief hoogwaardige duo bureaus die voldoen aan de meest recente ergonomische richtlijnen. Bekijk ons online assortiment en ervaar de voordelen van een dubbel bureau.

Liever in het echt zien? Krijg advies op maat of vraag voor de showroom van de gewenste bureaus.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomie en esthetiek in een dubbel bureau

Bent u op zoek naar een efficiënte werkomgeving voor twee gebruikers? Ontdek onze collectie dubbele bureaus, inclusief zit-sta dubbele bureaus. Onze dubbele bureaus bieden de perfecte oplossing voor het creëren van een gedeelde werkplek waarin twee gebruikers comfortabel kunnen samenwerken. Of u nu een dubbel bureau nodig heeft voor thuisgebruik of voor een professionele omgeving, wij hebben de juiste opties voor u.

Een dubbel bureau is ideaal voor kantoren waarin samenwerking en teamwork centraal staan. Met een gedeelde werkplek kunnen twee gebruikers tegenover elkaar werken, wat de communicatie en interactie bevordert. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking en een efficiënte werkomgeving. Ook is dit ideaal voor het creëren van eilanden in uw kantoortuin.

Plek voor twee

Al onze duo werkplekken zijn in hoogte verstelbare bureaus zodat u afwisselend kunt zitten en staan. Ideaal voor tijdens een 8 uur durende werkdag. De dubbele werkplekken zijn voorzien van 2 ruime bureaubladen op 1 frame. Om deze dubbel bureaus te vervaardigen wordt er minder materiaal gebruikt waardoor de aanschafwaarde automatisch voordeliger wordt.

Zit-sta bureau dubbel

Als u op zoek bent naar een dubbel bureau dat flexibiliteit en ergonomie combineert, bekijk dan zeker onze zit-sta dubbele bureaus. Deze dubbel bureaus kunnen eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften van elke gebruiker, waardoor ze de mogelijkheid hebben om zittend of staand te werken. Dit draagt bij aan een gezondere en comfortabelere werkhouding, terwijl de productiviteit wordt verhoogd.

In ons aanbod treft u zit-sta bureau dubbel met handmatige bediening (met slinger) of elektrisch verstelbare bureaus waaraan u ergonomisch verantwoord kunt werken. Een dubbel bureau kunt u in verschillende kleuren waaronder aluminium, zwart en wit bestellen. Beschikt u al een dubbel bureau onderstel en wilt u graag een bureaublad kopen? Ontdek in onze categorie Bureaubladen en tafelbladen bijpassende losse bureaubladen.  

Voordelen van een ergonomisch duo bureau 

Een juist zitcomfort is voor iedereen die langdurig achter een dubbel bureau zit erg belangrijk. Door het kopen van een ergonomisch dubbele werkplek creëert u eenvoudig, samen met een ergonomische bureaustoel, een dynamische werkplek waaraan u langdurig kunt werken. Dubbel bureaus kunnen onafhankelijk van elkaar in hoogte versteld worden zodat elke werknemer kan werken op een manier die voor hem of haar prettig voelt.

Scheidingswanden voor dubbel bureaus

Optioneel kunt u bij het duo bureau een akoestisch bureauscherm of scheidingswand bestellen. De dubbele werkplekken kunnen gemakkelijk worden voorzien van scheidingswanden. Dit geeft elke werknemer meer privacy en concentratie tijdens de werkdagen. Ervaart u veel geluidsoverlast? Dan is het plaatsen van een akoestische scheidingswand rondom het dubbel bureau voor u de juiste oplossing.

Advies en offerte

Onze dubbele bureaus zijn ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Ze bieden voldoende werkruimte, opbergmogelijkheden en kabelbeheer om een georganiseerde en opgeruimde werkplek te creëren. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en langdurig in gebruik zijn.

Vind het ideale dubbele bureau voor uw behoeften. Ontdek ons assortiment dubbele bureaus en zit-sta dubbele bureaus. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een efficiënte en comfortabele werkomgeving voor twee gebruikers.

Wilt u meer informatie over akoestische panelenakoestisch meubilair of zit-sta bureaus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Inspiratie nodig bij het herinrichten van uw kantoor? Lees onze tips in ons speciale blog over het Nieuwe Werken. Tevens kunt u vrijblijvend offertes opvragen. Bijvoorbeeld wanneer u grotere aantallen dubbele werkplekken wilt bestellen. Bekijk onze werkwijze over projectinrichting.   

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop