Bureaus

Zoekt u een bureau voor uw kantoor of thuiswerkplek? Via-Direct biedt een breed assortiment aan bureautafels, variërend van voordelige budget bureaus tot ergonomische zit-sta bureaus en luxe directiebureaus. Bestel uw bureautafel eenvoudig en snel in onze webshop en selecteer uw gewenste afmetingen, bureaublad, frame en toebehoren. Voor elk interieur vindt u bij ons passende bureautafels. Van moderne kantoorbureaus tot klassieke en zelfs industriële bureaus.

Kantoorbureaus

In de categorie kantoorbureaus vindt u bureautafels van alle soorten en maten. Deze bureaus zijn vaak in hoogte verstelbaar en kunnen met fraaie decorbladen en robuust metalen frames worden besteld. De Ramo bureaus in deze categorie zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen ook besteld worden met bijpassende statische of verrijdbare ladeblokken.

Hoekbureaus

Wanneer u meer werkoppervlak nodig heeft, dan is een hoekbureau bij uitstek geschikt. En ook voor kleine ruimtes kunnen hoekbureaus een uitkomst zijn omdat ze de ruimte minder vullen dan een traditioneel recht bureau. Daarnaast kunt u nog meer ruimte creëren door er eventueel een ladeblok onder te hangen.

Thuiswerkplekken

Thuiswerken is een steeds grotere rol gaan spelen binnen bedrijven. Steeds meer medewerkers ervaren de voordelen en vinden het belangrijker worden ook hiervoor een aparte werkplek in te richten met het juiste thuiswerk bureau. Ze focussen zich steeds meer op een ergonomische inrichting en alle gemakken die horen bij een thuiskantoor.

Directiebureau

Een directiekantoor verdient een type bureau van goede kwaliteit en met een zakelijke uitstraling. Het moderne en zakelijke uiterlijk van de directiebureaus valt veelal in de smaak bij managers, directeurs en zelfstandige ondernemers. Directiebureaus zijn - anders dan reguliere bureautafels - speciaal ontworpen om ook gesprekken te voeren met werknemers of klanten. Daarnaast wordt een directiebureau vaak standaard geleverd met opbergmogelijkheden, zoals ladeblokken. De directiebureaus die wij aanbieden zijn allen van degelijke kwaliteit, maar wel betaalbaar. Wij bieden verschillende modellen met o.a. bureaubladen van RVS, glas en hout.

Dubbele werkplekken

Bent u op zoek naar meerdere werkplekken voor uw medewerkers die tegenover elkaar komen te zitten. Bekijk dan eens onze dubbele werkplekken, dan slaat u twee vliegen in één klap! De dubbele werkplekken kunnen beperkt verstelbaar, maar ook als ergonomisch verstelbare uitvoering worden besteld.

Zit-sta bureaus

In het kader van ergonomisch werken raden wij onze klanten vaak zit-sta bureaus aan. Met de aanschaf van een zit-sta bureau creëert u eenvoudig een ergonomische werkplek waaraan u afwisselend zittend en staand kunt werken. Op deze manier voorkomt u lichamelijke en psychische klachten die kunnen ontstaan wanneer u te lang in dezelfde houding zittend werk uitvoert. Ons assortiment bestaat uit zit sta bureaus die manueel of elektrisch omhoog en omlaag gebracht kunnen worden. Onze medewerkers geven u graag advies over welke modellen geschikt zijn.

Budget bureau

Beschikt u over een beperkt budget, maar zoekt u wel een degelijk bureau waar u langere tijd van kan genieten? Bekijk dan even onze budget bureaus. Deze voordelige bureaus kunnen in verschillende afmetingen en bladdecoren worden gekozen. Daarnaast kunnen de budget bureaus veelal worden uitgebreid met extra opties, zoals frontpanelen en kabelgoten. Beta kantoorbureau met T-Poten is onze 'Beste Koop' en wordt al binnen 2-5 werkdagen geleverd.

Maak uw bedrijfsinrichting consistent en compleet

Ladeblokken, kantoor dressoirs en andere bijbehorende producten vindt u onder 'toebehoren / combinaties. Heeft u meerdere bureaus nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op de productpagina van de bureautafel(s) die u graag zou aanschaffen.

Voor complete kantoorinrichtingen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Via-Direct heeft ruime ervaring op het gebied van complete projectinrichtingen. Wij komen graag een keer langs, bij u op kantoor, om een uitgebreid plan op te stellen en u te informeren over de mogelijkheden binnen uw bedrijf en kantoorpand.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden