Monitorarmen

Staat uw beeldscherm niet op de juiste ooghoogte? Dan is een losse monitorarm (te bevestigen aan uw bureau) de oplossing. Door gebruik te maken van een monitorarm stelt u uw monitor eenvoudig in op juiste hoogte en diepte. Met als bijkomend voordeel dat u ook meer ruimte maakt op uw bureau of tafel. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen van een monitorarm

Een monitorarm:

  • zorgt dat u een gezonde werkhouding aanneemt.
  • voorkomt overmatige inspanning van de ogen, wat hoofdpijn en vermoeidheid kan verminderen.
  • reduceert klachten aan nek en rug.
  • zorgt voor meer ruimte op uw bureau.

Dubbele monitorarm 

Hoe fijn is het om al uw werk op twee beeldschermen te doen. U kunt veel meer werk verzetten dan wanneer u alleen maar op 1 scherm aan het staren bent. Ook hiervoor bieden wij dubbele monitorarmen. Dit heeft als voordeel dat beide schermen op de juiste kijkhoogte worden geplaatsen en bespaart u nog meer ruimte op uw werkplek. Sommige dubbele monitorarmen kunnen uw beeldschermen lost van elkaar laten roteren of kantelen. 

Richtlijnen gebruik monitorarm

Voor een correct gebruik van een monitor kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen:

  • Uw beeldscherm hoort op armlengte afstand te zijn
  • De bovenkant van uw beeldscherm dient op ooghoogte te zijn.

Heeft u nog vragen over het gebruik van een ergonomische monitorarm? Of heeft u behoefte aan meer advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige adviseurs.

Al eens aan een laptopstandaard gedacht?

Heeft u naast een los beeldscherm een laptop? Kies dan voor een laptopstandaard en zorg dat ook uw laptop op de juiste hoogte en afstand staat zodat u nog beter uw aandacht bij het werk kan houden.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop