Vitrines

Toon uw producten in mooi ontworpen vitrines met stabiele aluminium profielen. Met onze Seco vitrine lijn bieden wij vitrinekasten, toonbanken, wandvitrines en tafelvitrines uit voorraad aan. De vitrines zijn uitermate geschikt voor uw showroom, ontvangstruimte, winkel of beurs. U kunt onze vitrines eenvoudig online bij ons in de webshop bestellen voor scherpe prijzen.

Vitrines: onmisbaar op een beurs, expo en zelfs op kantoor

Product samples, gewonnen awards, maquettes en meer kunt u mooi tentoonstellen in een vitrine. U geeft gemakkelijk een personal touch aan een ruimte of laat de geschiedenis van het bedrijf zien. Ook op beurzen of expo's zijn vitrines ontzettend handig zodat u een gedeelte van uw assortiment kan tonen en zich geen zorgen hoeft te maken dat het onverhoopt wordt beschadigd.

Onze vitrines: sterk door staal en glas

Het ESG glas van de vitrines is van een hoogwaardige kwaliteit en wordt met de grootste zorg geproduceerd en gesneden. Alle vitrines zijn gemaakt uit thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Door het glas te verhitten tot 700 °C en het dan vervolgens met behulp van lucht snel af te koelen ontstaat er een permanente spanningsverdeling. Dat maakt het glas van onze vitrines ruim 5x sterker dan ongehard glas. ESG gehard veiligheidsglas biedt een optimale bescherming tegen ruitbreuk en diefstal.


De gebruikte profielen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn speciaal ontwikkeld voor de Seco vitrines. Dit maakt de profielen uniek in hun soort. Alle delen sluiten altijd perfect op elkaar aan zodat u geen last heeft van speling tussen het glas en de profielen. Dit maakt de Seco vitrines de meest robuuste vitrines in hun soort.

Maak het eigen: vitrines met led

U kunt ervoor kiezen om led lampen toe te voegen aan de vitrine om zo de inhoud uit te lichten (pun intended). De lampen kunt u plaatsen in de profielen, staander of legplanken. Wij gebruiken voor onze vitrines enkel nieuwe generatie led’s en deze vervangen probleemloos de voorheen gebruikte tl of spot verlichting. Daarbij verbruiken de leds aanzienlijk minder energie en hebben een levensduur tot maximaal 40.000 uren. Ook zijn er dimmers verkrijgbaar om de verlichting in de vitrines te kunnen dimmen.

Particuliere adressen

Wilt u een vitrine kast geleverd hebben op een particulier adres? Vraag dan een van onze medewerkers naar de mogelijkheden hiervoor.

Heeft u vragen of wilt u graag advies over welke vitrine voor u geschikt is? Bel voor vrijblijvend advies of een voor u passende offerte naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of stuur een email naar info@via-direct.nl.

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden