Postvakkenkasten

In de webshop ArchiefkastenDirect bieden wij hoogwaardige stalen en houten postvakkenkasten en postverdeelkasten aan. Bestel uw postsorteerkasten eenvoudig en veilig online in de webshop. Heeft u meerdere postvakkenkasten nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, dan doen we u een scherp, passend aanbod.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Organiseer uw kantoor met een postvakken kast

Heeft u een Postvakkenkast nodig? De stalen en houten postvakken kasten van ArchiefkastenDirect zijn ideaal voor het opbergen en verdelen van post en documenten binnen uw bedrijf / organisatie.

Nieuw in ons assortiment

Sinds kort is ons assortiment uitgebruid met hoogwaardige houten postvakkenkasten van PrimaOffice. De CLASSIC serie van Prima Office bestaat uit een breed assortiment kwaliteitskasten geschikt voor het opbergen en sorteren van: post, formulieren, enveloppen, folders, tijdschriften en boeken. Alle postvakkenkasten in deze serie worden gemonteerd geleverd als complete postvakkenkasten en hebben dus geen losse bovendelen die kunnen kantelen en hebben geen lelijke naden tussen boven- en onderdelen. De postvakkenkasten zijn aan alle zijden mooi afgewerkt, zo ook de achterzijde, die natuurlijk erg belangrijk is bij een vrijstaande opstelling.

Goedkope Beta postsorteerkasten

Bestelt u liever een goedkope stalen postvakkenkast? Bekijk dan even onze Beta postsorteerkasten. Deze postvakkenkasten hebben een volledig gelaste constuctie en is voorzien van een krasbestendige poedercoating welke in diverse kleuren verkrijgbaar is. De postvakkenkasten van Beta zijn verkrijgbaar in een 10 en 15 deurs variant, de postvakkenkast heeft een centraal te openen deur om makkelijk en snel alle postvakken te kunnen controleren of te vullen. De deuren van de postvakkenkast zijn allen voorzien van een aparte postgleuf, etikethouder en een separaat cilinderslot met 2 sleutels.

Speciale Post lockerkasten

Post lockers zijn de ideale oplossing als u postvakken wilt plaatsen in een algemene ruimte. Elk postvak kan toegewezen worden aan één individu en is toegankelijk met een sleutel. Met een beveiligde post locker respecteert u de privacy van uw personeel.

Afsluitbare postvakkasten

Wanneer u postvakken op kantoor of de lerarenkamer heeft en er veel mensen langslopen (daar zijn postvakjes immers voor), dan kan het handig zijn om een stukje extra privacy toe te voegen voor de ontvanger en afgever en voor een afsluitbare postvakkenkast te kiezen. Daarnaast zal, ook niet geheel onbelangrijk, de kans op kwijtgeraakte poststukken ook een stuk kleiner worden.

De postvakkasten van Via-Direct zijn voorzien van een gleuf zodat leerlingen en collega's gemakkelijk hun documenten kunnen afgeven en de ontvanger kan door middel van een eigen sleutel zijn/haar postvak openen en inzien. Daarnaast zijn de afsluitbare postvakken ook gemakkelijk te openen door een beheerder met moedersleutel waardoor alle postvakken ten alle tijden bereikbaar zijn.

Specialist in archiefkasten

Naast postvakkenkasten kunt u bij ons ook terecht voor andere typen archiefkasten, zoals schuifdeurkastenroldeurkasten en draaideurkasten. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het bestellen van grotere aantallen postvakkenkasten of tijdschriftenkasten.

Heeft u vragen over onze postvakkenkasten of tijdschriftenkasten? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België 03 226 5433.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden