Laptopkasten

Op zoek naar voordelige laptop kasten? Kies voor diverse laptop lockers uit voorraad. Optioneel met stroomvoorziening! Zo laadt u de laptops gewoon op, terwijl ze veilig achter slot en grendel liggen. Bestel uw laptop kast direct online, vraag een offerte aan bij grote aantallen of neem even contact op met een van onze locker experts.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laptop kasten voor onderwijs en bedrijfsleven

Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor of in het onderwijs. Het is vaak niet mogelijk de laptop overal mee naar toe te nemen. Wanneer de laptop, tablet of iPAD niet mee mag naar de vergaderzaal, collegezaal, klaslokaal of naar huis, dan is het wenselijk om de laptop veilig te stallen. Het liefst op één centrale plek. Een laptop locker biedt dan uitkomst. Deze lockers zijn speciaal ontworpen voor het formaat van deze digitale apparaten. Met lage, brede compartimenten schuift u eenvoudig laptops tot 17” in de vakken. Laptop lockers zijn optioneel ook leverbaar met stroomvoorziening. Zo worden de accu’s van de apparaten direct opgeladen. Mede dankzij zware kwaliteit cilindersloten beschikken laptop lockers over uitstekende anti-inbraak eigenschappen.

Laptopkasten met 10 vakken

De laptopkasten van CEHA en STOKQ zijn allemaal voorzien van 10 laptopvakken en uit voorraad leverbaar. Zonder of mét stroomvoorziening om laptops snel weer op te laden tijdens stalling. De laptopkasten zijn vervaardigd uit een hoogwaardige staalkwaliteit en voorzien van een krasbestendige poedercoating. De ombouw van de lockers bestaat uit een volledig gelaste constructie. Alle vakken zijn voorzien van afzonderlijke cilindersloten. De vakken van CEHA laptop lockers zijn ook via één centrale kastdeur allemaal tegelijk te openen door een beheerder of andere verantwoordelijke. STOKQ lockers werken net iets anders, met een moedersleutelsysteem. Zo is elk afzonderlijk vak in nood toch te openen, bijvoorbeeld als beide geleverde sleutels verloren gaan. Vergeet in dat geval niet een of meerdere moedersleutels te bestellen!

Sloten laptop lockers

De laptop lockers worden standaard geleverd met cilindersloten (2 sleutels per vak/slot). STOKQ laptop lockers beschikken zelfs over extra beveiligde (UGL) cilindersloten. Op verzoek kunnen lockers ook uitgerust worden met mechanisch cijfersloten, elektronische pincodesloten, RFID sloten, pandmuntsloten en hangsloten. U kunt hiervoor advies inwinnen bij een van onze medewerkers. Dan gaan we samen bekijken wat voor uw toepassing het meest geschikte sluitsysteem is.

Deskundig advies

Is uw organisatie of onderwijsinstelling op zoek naar voordelige laptop lockers? Laat u dan adviseren door de locker experts van LockerExpress. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met de aanschaf van de ideale lockers. Bel voor vrijblijvend advies of een passende offerte naar Nederland 035 – 623 4477 of voor België 03 226 5433. Of laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden