Dressoirs

Dressoirs zijn handige Kantoorkasten met veel opbergruimte die uw kantoor een stijlvol aangezicht geven. Ook in het huidige digitale tijdperk kunt u de kasten goed gebruiken; het oude archief, uw computermuis en laptop of de trofee van het teamuitje plaats u gemakkelijk in of op de kast. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kantoorkast of kantoordressoir

Zowel een kantoorkast als dressoir zijn in kleine en grote formaten leverbaar. De keuze voor een opbergkast of dressoir wordt dus echt bepaalt door de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeur. Het grootste verschil tussen beide is de hoogte. Een kantoordressoir is laag waardoor u ruimte boven de kast vrij houdt voor een mooi schilderij of u gebruikt de bovenkant van het dressoir als plank voor stijlvolle accessoires. Een kantoorkast is hoog en biedt gemiddeld meer opbergruimte. Deze kasten zijn ideaal voor kantoren die minder ruimte ter beschikking hebben.

Heeft u nog wel opbergruimte nodig in een digitaal tijdperk?

Jazeker. Opbergkasten zijn zeer geschikt voor het bewaren van uw laptop, computermuis of het oude archief. Het zal u verbazen hoeveel spullen u in uw kantoor heeft die eigenlijk prima in een kantoorkast of kantoordressoir kunnen. Daarnaast kunt u de kast ook gebruiken voor uw koffieapparaat, het opbergen van persoonlijke en kantoorspullen. Het is dus een multifunctionele kast die altijd handig zal zijn in uw kantoor.

Kantoorruimte professioneel inrichten

Wilt u het kantoor opnieuw inrichten of zoekt u bijpassende meubelen zoals een bureau of kantoorstoel? Heeft u daarbij advies nodig? Neem contact met ons op. Samen met u richten we een professioneel en sfeervol kantoor in.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden