Kantoorkasten

Kantoorkasten zijn ideale opbergers voor in uw bedrijf. Ze beschikken over veel opslagruimte en geven uw kantoor een stijlvol aangezicht. Uw kantoor blijft met deze kasten en dressoirs altijd netjes en opgeruimd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kantoorkasten zijn uitstekende alternatieve archiefkasten voor plaatsing in uw bedrijfsruimte en/of de thuiswerkplek waarin kantoorbenodigdheden, ordners en andere kantoorartikelen en zijn op te bergen. In ons assortiment hebben we diverse uitvoeringen kantoorkasten zodat elke ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk ingericht kan worden

Dressoirkasten

Kies voor een lage dressoirkast als stijlvolle oplossing voor het opbergen van uw papierwerk en kantoorartikelen. Daarnaast kunt u er ook nog artikelen op berwren. Leverbaar in verschillende afmetingen en kleur. Daarnaast hebben we bijpassende bureaus en ander meubilair.

Laptopkasten 

Met behulp van speciale laptopkasten kunnen voor medewerkers, scholieren eenvoudig lockers gemaakt worden waarin zij hun laptops, ipads of telefoons kunnen bewaren en zelfs kunnen opladen, wanneer ze deze tijdelijk niet nodig hebben, maar ook niet bij zich willen of kunnen bewaren. Uiteraard in deze tijd een handig middel wanneer er sprake is van meerdere met flexplekken.

Postvakkenkast

Bij veel bedrijven wordt inkomende en uitgaande post ontvangen bij de receptie of in de postkamer, waarna de post wordt gedigitaliseerd en intern verspreid. Een aparte postvakkenkast is dan ideal om voor en na de verwerking van de post in te bewaren. Personeel kan hier vandaan zijn/haar post ophalen, of vanuit een centraal punt kan het vervolgens makkelijk gesorteerd en verstuurd worden. 

Schoonmaakkasten

Speciale opbergkasten voor uw schoonmaakspullen. Vaak staan deze onhandig in de weg of in het zicht. Met een speciale schoonmaakkast kunt u eenvoudig overzicht en rust op de werkvloer krijgen. 

Archiefkasten

De originele archiefkasten zijn ook bij Via-Direct te bestellen. Bekijk het ruime assortiment draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten om uw archief goed op te bergen. Kasten verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden