Vitrines

Toon uw producten in mooi ontworpen vitrines met stabiele aluminium profielen. Met onze Seco vitrine lijn bieden wij vitrinekasten, toonbanken, wandvitrines en tafelvitrines uit voorraad aan. De vitrines zijn uitermate geschikt voor uw showroom, ontvangstruimte, winkel of beurs. U kunt onze vitrines eenvoudig online bij ons in de webshop bestellen voor scherpe prijzen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar vitrinekasten voor in uw ontvangstruimte of winkel? In de webshop van Via-Direct vindt u al uw vitrinekasten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Voor maatwerk vitrinekasten kunt u ook bij ons terecht neem hiervoor contact met ons op. Bestel eenvoudig uw vitrinekast in onze online shop.

Vitrinekasten die op slot kunnen

Onze vitrinekasten zijn voorzien van een cilinderslot en 2 sleutels, koopt u meerdere vitrinekasten tegelijk dan advieseren wij u een moedersleutel mee te bestellen. Hierdoor kunt u meerdere vitrinekasten met 1 sleutel openen. Ook kunt u kiezen voor een model met aan de onderkant een dichte kast, deze is ook voorzien van een cilinderslot.

Glazen vitrinekast met draadloze verlichting

Wilt u de items in de vitrinekast letterlijk meer uitlichten? Ga dan voor een vitrinekast met led of halogeenverlichting! Door middel van halogeen spots in de bovenkant van de kast of ledstrips in het profiel zorgt u er voor dat uw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Graag een verlichte vitrinekast? Ga voor led!

U kunt ervoor kiezen om led lampen toe te voegen aan de vitrine om zo de inhoud uit te lichten (pun intended). De lampen kunt u plaatsen in de profielen, staander of legplanken.

Voor verlichting in vitrinekasten kunt u bij Via-Direct kiezen uit verschillende mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor spotverlichting boven in het plafond van de kast, hierdoor heeft u een verspreid licht hierdoor kan het zijn dat de objecten onder in de vitrinekast niet goed verlicht worden. Voor deze problemen hebben wij de mogelijkheid om in de profielen van de vitrinekast ledstrips te laten verwerken, zodat elke etage evenveel volledig verlicht word.

Led verlichting is engergiezuiniger en geeft ook veel minder warmte af dan een spotverlichting. Wij gebruiken voor onze vitrines enkel nieuwe generatie led’s en deze vervangen probleemloos de voorheen gebruikte tl of spot verlichting. Daarbij verbruiken de leds aanzienlijk minder energie en hebben een levensduur tot maximaal 40.000 uren.

De ledstrips zijn ook verkrijgbaar met een dimmer en in diverse kleuren zoals blauw, wit, rood maar ook Multi colour ledverlichting hebben wij in het assortiment. 

Ook aan de wand uw producten ten toon stellen met de wandvitrinekast

De vitrinekasten zijn standaard voorzien van hoogwaardige aluminium hoekprofielen (het profiel aan de bovenzijde is 24mm en onderzijde 40mm breed, op aanvraag zijn ook ¼ ronde profielen te bestellen). Het glas van de wandvitrinekast is zowel rondom als boven voorzien van speciaal ESG gehard veiligheidsglas, dit geeft in alle gevallen een optimale bescherming tegen ruitbreuk en diefstal. De bodem van de wandvitrine is vervaardigd van gemelimaneert plaatmateriaal.

Wandvitrinekast met slot

De schuifdeuren van de wand vitrinekasten zijn voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels, en ook is er het mogelijk om gebruik te maken van een moedersleutel systeem zodat u maar 1 sleutel nodig bent om meerdere kasten te openen. Eventueel zijn zaagtandsloten al extra optie te bestellen.

Vitrines: onmisbaar op een beurs, expo en zelfs op kantoor

Product samples, gewonnen awards, maquettes en meer kunt u mooi tentoonstellen in een vitrine. U geeft gemakkelijk een personal touch aan een ruimte of laat de geschiedenis van het bedrijf zien. Ook op beurzen of expo's zijn vitrines ontzettend handig zodat u een gedeelte van uw assortiment kan tonen en zich geen zorgen hoeft te maken dat het onverhoopt wordt beschadigd.

Onze vitrines: sterk door staal en glas

Het ESG glas van de vitrines is van een hoogwaardige kwaliteit en wordt met de grootste zorg geproduceerd en gesneden. Alle vitrines zijn gemaakt uit thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Door het glas te verhitten tot 700 °C en het dan vervolgens met behulp van lucht snel af te koelen ontstaat er een permanente spanningsverdeling. Dat maakt het glas van onze vitrines ruim 5x sterker dan ongehard glas. ESG gehard veiligheidsglas biedt een optimale bescherming tegen ruitbreuk en diefstal.


De gebruikte profielen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn speciaal ontwikkeld voor de Seco vitrines. Dit maakt de profielen uniek in hun soort. Alle delen sluiten altijd perfect op elkaar aan zodat u geen last heeft van speling tussen het glas en de profielen. Dit maakt de Seco vitrines de meest robuuste vitrines in hun soort. 

 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden