Folderrekken

Wij bieden u een groot assortiment folderstandaards voor uw kantoor, ontvangstruimte of showroom. De folderrekken zijn uitermate geschikt voor brochures, folders, tijdschriften of ander promotiemateriaal en kunnen gevuld worden met verschillende formaten DIN A4, A5, A6 lang en ook posters in het formaat DIN A2, A3 en A4.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Folderrekken voor al uw promotiemateriaal

De categorie folderrekken bevat aast folderstandaards ook folderkasten en wand folderrekken. Alle typen folderrekken zijn eenvoudig en veilig te bestellen in onze online winkel. De folderrekken zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en daardoor zeer duurzaam. Alle brochurehouders en folderstandaards zijn snel leverbaar en makkelijk op te bouwen. Passend vindt u in onze webshop Via-Direct een breed aanbod stellingkasten, roldeurkasten en ladekasten. 

Deskundig advies

Heeft u vragen over folderrekken of de juiste keuze in wandrekken ? Ontvang gratis advies. Bel met onze klantenservice: in Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433. Op zoek naar grote aantallen goedkope folderrekken voor uw project? Vraag dan online een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden