Kasten

Uw kantoor netjes houden? Kies dan voor een archiefkast of kantoorkast. Hier kunt u eenvoudig uw dossiers, documenten en overige kantoorbenodigdheden in opbergen. Zo creëert u direct een opgeruimde werkplek.

Bij Via-Direct bieden wij dossier- en kantoorkasten in verschillende soorten, kleuren en maten. We kunnen hierdoor inspelen op de wensen van u als klant, uw stijl en werkplek. Bekijk ons assortiment en bestel uw archiefkasten direct online.


Archiefkasten: kwaliteit, duurzaam en praktisch

Een archiefkast is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat deze intensief en langdurig gebruikt kunnen worden. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Tevens zijn ze uit te breiden met extra legborden, uitrekframes, waardoor u ze naar eigen smaak kunt inrichten.

Assortiment Archiefkasten

Roldeurkasten

Een roldeurkast is een praktische archiefkast die optimaal gebruik maakt van een ruimte, omdat dit type geen openslaande deuren heeft. Erg handig dus voor kantoren, magazijnen, werkplaatsen en thuiswerkplekken waar men over beperkte ruimte beschikt.

Draaideurkasten
Draaideurkasten zijn geschikt voor het opbergen van dossiermappen, ordners, kantoorbenodigdheden, maar ook voor werktuig en gereedschappen

Schuifdeurkasten
Zeer geschikt voor kleine kantoorruimtes, magazijnen en werkplaatsen. De kasten zijn ruimtebesparend, omdat de schuifdeuren niet naar buiten open slaan, maar binnen het kasthuis blijven.

Ladekasten
Een ladekast is een praktisch meubel die veel ruimte biedt om documenten en kantoorbenodigdheden op te ruimen en te bewaren.

Ladeblokken
Heeft u maar weinig spullen om op te bergen? Dan kan een ladeblok voldoende zijn. Hierin kunt u eenvoudig wat notitieblokken bewaren, uw schrijfwaren en in veel gevallen te voorzien van hangmappen. Bijkomend voordeel: ze zijn verrijdbaar.

Dossierkasten
Hangmappenkasten worden veelal gebruikt door zorginstellingen, accountants, administratiekantoren en advocatenkantoren. Kortom, bedrijven en instellingen die, ondanks de digitalisering, veel te maken hebben met klanten dossiers.

Kantoorkasten
Zoekt u opslagruimte voor uw kantoor, maar wilt u tegelijkertijd een kantoormeubel dat stijlvol is en ook naadloos aansluit bij de rest van uw inrichting? Kies dan voor lage en moderne kantoorkasten of een dressoir.

Postvakkenkasten
Krijgt u nog veel post en dat moet nog gesorteerd worden? Dan is deze onmisbaar met verschillende

Brandwerende archiefkasten
Extra robuust, speciale deurgrendels en veiligheidssloten. U kunt met een gerust hart uw waardevolle documenten bewaren in een brandwerende archiefkast.

Accessoires voor uw archiefkast
Speciale frames voor hangmappen, ladeverdelers, extra legplanken, sloten en inzetbakken.

Archiefkast kopen?

Er zijn verschillende soorten archiefkasten. Bij aanschaf is het dan ook van belang om te kijken naar de functionaliteit. Let hierbij bijvoorbeeld op:

Beschikbare ruimte
Kies het juiste deursysteem wat op uw kantoor past. Niet overal kan een draaideur, dan is een schuifdeur of roldeurkast praktischer.

Hoogte, Breedte, Diepte
Kiest u voor lage of hoge kasten? En zijn ze wel diep en breed genoeg?

Uitvoering
Bepaal van welk materiaal en kleur de kast moet zijn. Zorg ook voor voldoende legborden of hangmappen.

Veilig
Veel van onze archiefkasten zijn te voorzien van, of al uitgerust met een slot of kantelbeveiliging.

 

Folderrekken en Vitrines

Bij Via-Direct vindt u ook speciale vitrines om te gebruiken om speciale items uit te lichten. De folderrekken zijn ideaal om promotiemateriaal, magazines of flyers in te bewaren. Zo heeft u altijd informatie bij de hand wanneer dat noodzakelijk is.

Advies en offerte op maat

Alle archiefkasten die wij aanbieden worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Bent u op zoek naar grote aantallen? Vraag dan even online een offerte aan, dan zullen wij u (meestal) binnen 1 werkdag nog een scherp aanbod doen. Heeft u andere vragen of wilt u graag advies op het gebied van archivering? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE).

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden